ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.10

Γιώργος Παπανδρέου: «Οι υδάτινοι πόροι δεν ιδιωτικοποιούνται»! Ποια τα όρια της Εθνικής αξιοπρέπειας;

Από το "Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ"
Τελικά ποιος κυβερνάει την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός ή οι εκδότες- εργολάβοι; Εδώ και καιρό έχουμε γράψει για τις πιέσεις προς την Κυβέρνηση μέσω ΜΜΕ από συγκεκριμένους ομίλους ότι οι ιδιωτικοποιήσεις είναι η λύση στην κρίση. Μόλις στις 2 Ιούνη ανακοινώθηκε ότι θα διατεθεί το 23% των μετοχών της ΕΥΑΘ στο χρηματιστήριο αλλά το management θα μείνει στο κράτος. Το ίδιο βράδυ στο κανάλι του εθνικού εργολάβου, ο διάσημος παρουσιαστής χτυπιόταν και φώναζε ότι δεν είναι αποκρατικοποιήσεις αυτές, και ότι πρέπει να πουλήσουμε γιατί xρωστάμε.
Σήμερα, μόλις (!) επτά ημέρες μετά ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι...

είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το management της ΕΥΑΘ….
Μόλις 7 ημέρες και αλλάξανε την απόφαση τους, μόλις 7 μήνες από την ημέρα που έγινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ το οποίο προεκλογικά δήλωνε ότι θα σταματήσει το ξεπούλημα της ΕΥΑΘ… Ήταν Σεπτέμβρης όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός δήλωνε στη Θεσσαλονίκη
«Οι υδάτινοι πόροι δεν ιδιωτικοποιούνται».
Εκείνο το «δεν είμαστε ίδιοι» το ξεχάσατε; Και μην επικαλεστείτε την κρίση, γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα όπως και τις πιέσεις του ΔΝΤ, εσείς τι κάνετε όμως; Που βάζετε το όριο των παραχωρήσεων; Η ανάγκη θα μας κάνει να υποκύψουμε ακόμη και σε ανήθικες προτάσεις; Πολλοί μείνανε άνεργοι, πολλοί έχουνε δάνεια, κάποιοι κάνουν τρεις και τέσσερις δουλειές ακόμα για να τα βγάλουν πέρα, αλλά όλοι έχουν αξιοπρέπεια, η δική μας αξιοπρέπεια ως χώρα που πήγε κύριοι της Κυβέρνησης; Πόσο χαμηλά θα πέσουμε επιτέλους; Κάποτε οι κατακτητές ζητούσαν «γη και ύδωρ», εσείς τόσο εύκολα τα παραδίδετε;
Και αν τα παραδίδετε εσείς, δε σας ανήκουν κύριε Παπακωνσταντίνου, το ΝΕΡΟ, ανήκει σε όλους, δε μπορείτε εσείς να χαρίζετε ένα είδος πρώτης ανάγκης σε ιδιώτες.Φτάσαμε στο σημείο να συγκρινόμαστε με χώρες της λατινικής Αμερικής οι οποίες παραχώρησαν το νερό σε πολυεθνικές αμέσως μετά την έλευση του ΔΝΤ. Έλεος!
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ καλούμε όλους τους συμπολίτες μας σε αγώνα για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα: Δημόσιο νερό σε κάθε κάτοικο αυτής της πόλης, ας θέσουμε εμείς τα όρια που η Κυβέρνηση δεν μπορεί ορίσει.
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: