ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.10

ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ και ΟΜΕΡΤΑ

mafia_meeting_arrests_1928

Όσο κι αν προσπαθείς να δρας παρελκυστικά, όσο κι αν αρέσκεσαι -όπως στο ποδόσφαιρο στις αλάνες - να πετάς την μπάλα στα μνήματα, όσο κι αν είσαι καλός στην επικοινωνία - τουτέστιν παρλαπίπας- φτάνει κάποτε η ώρα του δια ταύτα. Φτάνει η ώρα των αποφάσεων, του καταλογισμού ευθυνών τότε είναι που θα πρέπει να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΡΙΣΜΑ διάολε!!!

Δεν μπορείς να καμώνεσαι ότι στρογγυλεύεις το τετράγωνο. Δεν γίνεται!!!

Έλα όμως που για τα πολιτικά κοπρόσκυλα όλα είναι κατορθωτά:

  • Πέντε πορίσματα βγάλανε για το Βατοπαίδι. Όσα και τα κόμματα. Το ένα δείχνει το άλλο και όλα μαζί δείχνουν εμάς και γελάνε με μας τους μαλάκες που ανεχόμαστε ακόμα τους κλεφταράδες. Λήξη των εργασιών της επιτροπής (να κάνουν και διακοπές οι άνθρωποι) και όπως το ήξεραν όλοι οι Έλληνες από την αρχή "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ. Χωρίς να ανοιχτούν λογαριασμοί των offshore, χωρίς να επιχειρηθεί να βρεθεί ο δρόμος του χρήματος, χωρίς να ερευνηθεί το πόσο κόστισε το σκάνδαλο (ούτε καν εκτίμηση των 300 ακινήτων που αντηλλάγησαν με την Βιστωνίδα), χωρίς να ανοίξει μύτη. Μας έπρηξαν τα @@ και στο τέλος συμφώνησαν να το παίξουν Κινέζοι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!
  • Πήγε επιτέλους ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ και κατέθεσε στην άλλη εξεταστική επιτροπή της Ζήμενς. Περιμέναμε να δοθούν (όχι εμείς, γιατί από την αρχή διαβεβαιώναμε πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα) οι λίστες με τα ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών με τα ποσά που λάβανε ως μίζες ή ως δωράκια. Άνθρακες ο θησαυρός. Οι λίστες δόθηκαν με σβησμένα τα ονόματα με μπλάνκο. Για να κοιμούνται ήσυχοι όλοι οι συνένοχοι στο έγκλημα της αρπαχής. ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ και ΟΜΕΡΤΑ.

Κι όλα αυτά χωρίς να γίνει κλήση των δύο πρώην πρωθυπουργών να καταθέσουν. Τον Καραμανλή τον έδειξε ο Δούκας, αφού κατέθεσε ότι δέχτηκε πιέσεις από τον Αγγέλου. Αλλά και ο Σημίτης πρέπει να καταθέσει για την αποδοχή της παραίτησης Καστανίδη και την εσπευσμένη τοποθέτηση Μαντέλη και την υπογραφή με ανάθεση συμφωνιών με Ζήμενς, ύψους πάνω από 1,3 δις.

Τα χρήματα της μίζας παντελονιάστηκαν ή κομματικοφαγώθηκαν. Και από τα δύο κόμματα και ίσως και από τα πουλέν (υποψίες(;) Κοροβέση για συνενοχή) της αριστεράς(από 1992 έως και 2007). Και τώρα φτάσανε ο ένας να κρατάει τον άλλον.

Αυτό πολύ πολιτισμένα ονομάζεται από τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού(ΜΜΕ) ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ.

Στις συμμορίες της Μαφίας όμως αποκαλείται ΟΜΕΡΤΑ.

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: