ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.10

ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ! ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ! Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ

ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!
ΤΗΝ 19.02.2010 ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!!! ΝΑ!!! ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ανακοινώθηκε ότι τελικά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί εντός του Ιουνίου από τον Υπουργό εργασίας κύριο Λοβέρδο στην Βουλή προς ψήφιση θα ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ!!!!!

ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ???

Δεν πρόκειται να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σε παρελθοντολογικές δηλώσεις του Υπουργού Λοβέρδου των οποίων το περιεχόμενο ήταν κατηγορηματικό ως προς ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο επεξεργαζόταν και ότι αυτό ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ...αλλά θα αποτυπώσουμε τις μόλις μιας εβδομάδας δηλώσεις του Υπουργού κ. Βενιζέλου ο οποίος δήλωσε σχετικά και ενώπιον του κ. ΣΑΜΑΡΑ...Σχετικά με το ασφαλιστικό των ενστόλων ο κ. Βενιζέλος είπε ότι θα περιμένει τη διαμόρφωση του γενικού ασφαλιστικού αλλά και του ασφαλιστικού των δημοσίων υπαλλήλων και μετά θα γίνει η επεξεργασία ρυθμίσεων για ενστόλους.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ!!

Το θέμα μας δεν είναι γιατί προσαρμόζεται και το ασφαλιστικό των ενστόλων σε σχέση με όλων των υπολοίπων εργαζομένων λόγω της παρούσης συγκυρίας αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ της πολιτικής διαχείρισης από τους καθ ύλην αρμόδιους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ!!! ...ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΝ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΟΠΑΝΙΔΟΥ)

ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ:


Οι δημόσιες τοποθετήσεις των υπουργών κ. Βενιζέλου και κ. Λοβέρδου ερμηνεύτηκαν από κάποιους ως ευρύτερη κόντρα και άνοιγμα ενός νέου μετώπουμέσα στην κυβέρνηση Να διασκεδάσει τις ανησυχίες των αξιωματικών για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό, παρ΄ όλο που η απόφαση να μπει τέρμα στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις των στρατιωτικών είναι προγραμματική δέσμευση της κυβέρνησης, επιχείρησε χθες ο υπουργός Άμυνας.
ΚΑΙ Ο ΔΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Με δήλωσή του ο κ. Ευ. Βενιζέλος εξέφρασε με έμμεσο τρόπο την ενόχλησή του για την ανακίνηση του θέματος αυτή τη στιγμή από τον υπουργό Απασχόλησης, κ. Α. Λοβέρδο, τονίζοντας ότι τα θέματα περί ιεραρχίας, προαγωγών, αποστρατειών κ.λπ. των αξιωματικών είναι «αποκλειστική αρμοδιότητα» του υπουργείου Άμυνας και ότι η πολιτική επ΄ αυτών εκφράζεται με τις δημόσιες δηλώσεις του ίδιου και μόνον.


======================================
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΥΡΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! ....και φυσικά δεν χρειάζεται να τον μοιραστούν οι κκ Υπουργοί τον χαρακτηρισμό που τους προσδίδουμε γιατί και οι ΔΥΟ έχουν αποκομίσει ΜΑΣΤΕΡ επί αυτής. Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να εφαρμόσουν και την εν γένη αγύρτικη πολιτική της κυβέρνησης αυτής αν δεν είχαν πρώτα πιστοποιηθεί τα ουσιαστικά τους προσόντα από το μέγα σαπρόφυτο Πρωθυπουργό ΓΑΠ!!!

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!

Όταν κυβερνάται ένας λαός με μεθόδους ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ και κοινής ΑΛΗΤΕΙΑΣ ...και ο ποιο ήπιος και αδαής εξεγείρεται!!!

ΕΝΣΤΟΛΟΙ!!! ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ!!! ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ "ΣΑΠΙΟΙ" ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: