ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.10

Παγκόσμιες ανισορροπίες


H Παγκόσμια Τράπεζα στην τελευταία της έκθεση ( δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Πέμπτη) αναμένει αύξηση του παγκοσμίου ΑΕΠ μεταξύ 2,9% και 3,3% για το 2010.
Η ανάκαμψη αντανακλά σε μεγάλο βαθμό την ανάκαμψη της ανάπτυξης στις περιφερειακές και στις αναπτυσσόμενες οικονομίες που αναμένεται να αυξηθούν μεταξύ 5,7% και 6,2% κάθε έτος από το 2010 εως το 2012.
Μεταξύ των περιφερειακών οικονομιών είναι και η Τουρκία της οποίας ο ρυθμός ανάπτυξης αναμένεται να είναι στο 6,3%.
Στην Κίνα ο ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των εξαγωγών κινείται στο 48,5% αυξάνοντας σημαντικά το εμπορικό της πλεόνασμα.
τα παραπάνω στοιχεια δείχνουν ότι η χρηματοοικονομική κρίση έχει επηρεάσει με πολύ διαφορετικούς τρόπους της οικονομίες των χωρών και την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα.
Αν τώρα πούμε ότι η τρέχουσα κρίση είναι αποτέλεσμα και της μετατόπισης μεγάλου όγκου της παραγωγής προς τις χώρες χαμηλού κόστους, διαδικασία που διήρκεσε περισσότερο από είκοσι χρόνια σημαίνει ότι σήμερα οι παραδοσιακές οικονομίες (Ευρώπη και Αμερική) βρίσκονται στην αρχή μια ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου. .. αν εδώ προσθέσουμε ότι η Ευρώπη, όπως και η χώρα μας, έχουν να αντιμετωπίσουν και τη γήρανση του ντόπιου πληθυσμού τότε μιλάμε για το τέλος μιας εποχής.
Το διερευνητικό λοιπόν ερώτημα που προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία ειναι αν το σχέδιο δράσης για την έξοδο από την κρίση πρέπει να αφορά αποκλειστικά την ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών αγορών ή μπορεί η απάντηση να προέλθει μόνο μέσα από τη δημοσιονομική εξυγίανση; όταν βλέπουμε χώρες με μεγάλο εμπορικό έλλειμμα να αυξάνουν τα προβλήματα τους [μείωση της ανάπτυξης, ανεργία, κ.α.] εξαιτίας της μείωσης της κατανάλωσης, των περικοπών και της αύξησης των φόρων και χώρες με εμπορικό πλεόνασμα να συνεχίζουν να αυξάνουν τις εξαγωγές τους και κατ επέκταση την ανάπτυξη! δλδη βλέπουμε ότι η ανάκαμψη είναι άνιση από περιοχή σε περιοχή του πλανήτη και οι παγκόσμιες ανισορροπίες αντί να μειώνονται αυξάνονται.
Μήπως τελικά χρειαζόμαστε δράση έκτακτης ανάγκης με χρήση διαφορετικών εργαλείων;
http://vasiliostsamis.wordpress.com/
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: