ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.10

Περνούν οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια και οι πολιτικοί απλώς… παροτρύνουν!

aΗ καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί κάλεσαν σήμερα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να “επισπεύσει τις εργασίες της” για την καθιέρωση ενός “ενισχυμένου πλαισίου” των χρηματαγορών σε κοινή επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Στην επιστολή που δημοσιοποίησε σήμερα το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, οι δύο ηγέτες υπογραμμίζουν ότι “γενναία μέτρα έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ”. “Οι σοβαρές αναταράξεις στις χρηματαγορές τους τελευταίους μήνες προκαλούν, ωστόσο, μεγάλες ανησυχίες στα κράτη μέλη της ΕΕ και στο σύνολο των συμπολιτών μας”.

Σύμφωνα με τους δύο ηγέτες, “η επάνοδος μιας ισχυρής μεταβλητότητας στις χρηματαγορές καθιστά νόμιμο να αναρωτηθούμε ειδικά για ορισμένες οικονομικές πρακτικές και τη χρήση ορισμένων παραγώγων προϊόντων όπως οι ακάλυπτες ανοικτές πωλήσεις (short selling) και τα συμβόλαια που χρησιμοποιούνται για την αντιστάθμιση στην αγορά κρατικών ή άλλων ομολόγων (credit default swaps/CDS)”.

“Πιστεύουμε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη η Επιτροπή να καταφέρει να επισπεύσει τις εργασίες της, ενεργώντας στο ενισχυμένο πλαίσιο της αγοράς των ακάλυπτων ανοικτών πωλήσεων και των χρηματοοικονομικών προϊόντων όπως τα CDS και να παρουσιάσει πριν από τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ τον Ιούλιο “το σύνολο των εξεταζόμενων τρόπων δράσης”, προσθέτουν στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.-

Τα Πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: