ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.10

Σοσιαλιστικός τρόμος και καταχνιά?


Είναι καλοκαίρι... μα γύρω πηχτή καταχνιά...
Πολλές φορές αναρωτιέμαι είμαι μόνη ή είμαστε πολλοί?
Σήμερα η είδηση πέφτει σαν ένας άλλος κεραυνός στο κεφάλι μας!
Προκαταρκτική εξέταση για τις φήμες περί πτώχευσης της χώρας μας!!

Ναι θα μας κυνηγήσουν τώρα γιατί πλέον συζητάμε και αναμεταδίδουμε αυτό που εκείνοι μεθοδευμένα στόχευσαν και πέτυχαν και οι ίδιοι μάλιστα απείλησαν ότι θα επέλθει αν δεν σκύψουμε να μας κόψουν το σβέρκο!!! Την πτώχευση μας, τη δική μας πτώχευση φυσικά, όχι τη δική τους!
Γιατί αυτοί μάλλον κερδοσκοπούν βγάζοντας αμύθητες μίζες από τη δική μας αμαχητί παράδοση στα νύχια των παγκόσμιων κερδοσκόπων.
Ποιός μιλάει για διασπορά ψευδών ειδήσεων? Αυτοί που με τα ψεύδη τους ότι λεφτά υπάρχουν, ότι θα φέρουν κοινωνική δικαιοσύνη, ότι θα στηρίξουν τους συνταξιούχους και τους αδύνατους, πήραν την ψήφο του κόσμου και ήρθαν σήμερα και χωρίς καμιά λαϊκή εντολή μας παρέδωσαν στα νύχια του ΔΝΤ και των αφεντικών τους!
Η γαλαζοπράσινη παρεούλα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έφεραν πράγματι τούτο το καλοκαίρι καταχνιά, πολλή καταχνιά στην ατμόσφαιρα. Ένα σύννεφο χαμηλό με υγρασία που κολλάει σαν γλίτσα σκεπάζει κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας και τα δρώμενα μέσα στο σύννεφο αυτό δεν έχουν φως, δεν έχουν ελπίδα, δεν έχουν ζωντάνια, ενώ αντίθετα έχουν γκρίνια, έχουν άγχος, ασυμφωνία των ανθρώπων, πένθιμη βουβαμάρα και απογοήτευση!

160 "βουλευόμενοι" ψηφίζουν για μας χωρίς εμάς, το μνημόνιο του ΔΝΤ, ψηφίζουν το διοικητικό αλαλούμ που το είπαν "Καλλικράτη" και έχουν το θράσος να λένε ότι ψηφίζουν με λαϊκή εντολή!!
Γεια στην "ελεύθερη και αβίαστη και κατά συνείδηση βούλησή τους"!!
Θαύμα πραγματικό! Πώς 160 βουλευόμενοι κατάφεραν να συμπέσουν οι βουλήσεις τους, είναι ερευνητέο από τον Αθέατο Κόσμο του Χαρδαβέλλα. Εδώ πρόβατα κουμαντάρει ο τσοπάνος και πάλι κάποιο ξεφεύγει από το μαντρί! Τώρα πώς 160 σκεπτόμενοι με στοιχειώδη λογική, άνθρωποι, συμφώνησαν σε ένα μνημόνιο που κανείς τους δεν διαβασε?
Πώς συμφώνησαν σε ένα γραπτό κατασκεύασμα που έγινε μέσα σε γραφεία, με χάρτες, κομπιούτερ, εισηγήσεις επιστημόνων, που δεν ανέβηκαν ποτέ σε ένα βουνό, που δεν ήπιαν καφέ σε ένα καφενείο χωριού, που δεν έζησαν ποτέ την αγωνία να πάθει κάτι ξαφνικό άνθρωπός τους και να μην υπάρχει ούτε γιατρός, ούτε ασθενοφόρο, πως συμφώνησαν σε ένα νόμο που θάβει την ελληνική επαρχία, είναι ίσως το μεγάλο θαύμα του αιώνα!
Καλοκαίρι και καταχνιά...
Κι όπως τρέχει με τον αγέρα η "χαμηλή νέφωση" η υγρή που κολλά πάνω στα πουκάμισα και σου κόβει την ανάσα πάει και στις σκηνές των ηγετών και ηγετικών στελεχών. Των ΚΥΡΙΩΝ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ! Τους βλέπεις να κινούνται με σοβαροφάνεια και να μιλούν με ύφος ρήτορα!
Μα τι κρίμα! Είναι πολλοί και ανάμεσά τους χαλκοί ηχούντες και κύμβαλα αλαλάζοντα! Κενοί περιεχομένου άνθρωποι χώνονται μέσα στα πόδια των λίγων που ίσως έχουν κάποιο περιεχόμενο.
Η Καταχνιά των μετριοτήτων, αυτών που αναζητούν την ύπαρξή τους και ακόμη δεν τη βρήκαν παρότι γέρασαν! Κενοί που θέλουν να ελέγξουν την οικονομία, να κυβερνήσουν, να σηκώσουν το κεφάλι μέσα στο σύνολο και να βγουν εκείνοι πιο ψηλά. Βρίσκουν βάθρα κι ανεβαίνουν μα ξαφνικά τους βλέπεις για μια κομπίνα, για μια λαμογιά, που αποκαλύπτεται να κατακρεμνίζονται και σαν γύψινες προτομές να γίνονται θρύψαλλα!

Έκρυψε πια τον ήλιο της Ελλάδας, που ο ποιητής έγραψε ότι σαν αυτόν δεν λάμπει άλλος ήλιος πουθενά, η μαύρη καταχνιά...
Σοσιαλιστικός τρόμος και χούντα μου μυρίζει εδώ.
Ζητειται Ελπις

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DEN IPARXI ENAS ISAGELEAS NA SE XOSI MESA KA8ARMA POU SAS AFINOUNE NA GRAFETE ANOISIES

Stavros είπε...

Ροχάλες και ξύλο στα ΠΑΣΟΚια στην Πάτρα!
Ακολουθεί βίντεο!
Stay tuned!!!

Ανώνυμος είπε...

Εάν έγραφε λιβανιστήρια στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ θα σου άρεσε τώρα που κάνει κριτική πρέπει να τον χώσεο μέσα εισαγγελέας. Είσαι φασιστόμουτρο σαν τα αφεντικά σου.

Unknown είπε...

@ ανωνυμο 4:58

ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ!!!
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΚΑΘΟΣΟΝ "ΓΡΑΦΟΥΜΕ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΙΩΞΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΠΤΩΧΕΥΣΗ" ΚΑΙ "ΔΡΑΧΜΗ"..........
ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑΤΙ???
ΓΙΑΤΙ ...ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!!..ΠΟΥ "ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ" ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!
Η ΙΡ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ!!! Ο ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΞΕΙ!!
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!
ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
Π Ε Σ Ε Ι!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!!!
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ

ΣΣ:Έχουμε ένα λόγο παραπάνω και χρέος να αφυπνλίζουμε και να κριτικάρουμε την κυβέρνση τούτη και τον αρχηγό της. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΤΗ ΤΗΣ ΓΑΠ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΠΗΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΩΝ ΤΟΥ

marianaonice είπε...

@ΟΡΙΖΟΝΤΑ
Η σημείωση σου στο τέλος:
"Έχουμε ένα λόγο παραπάνω και χρέος να αφυπνλίζουμε και να κριτικάρουμε την κυβέρνση τούτη και τον αρχηγό της. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΤΗ ΤΗΣ ΓΑΠ"

για μένα ήταν μαχαιριά και στη δική μου ένοχη συνείδηση... για τον ίδιο ακριβώς λόγο...
Συνεχίζουμε φίλε και εμείς πάντα θα κυνηγάμε την αλήθεια μαθαίνοντας από τα πάθη μας και ψάχνοντας πια στο σωστό τόπο!
Στον ίδιο το λαό γιατί εκεί βρίσκεται η αλήθεια μας!
Ο λαός μπορεί και πρέπει να αυτοκυβερνηθεί! Δεν τους έχει ανάγκη όλους αυτούς τους δοσίλογους!

Unknown είπε...

@Μαριάννα
Ομολογώ Μαριάννα ότι στην παρούσα φάση δεν μπορώ να ισχυριστώ ή να διακρίνω ποιός είναι ο "σωστός τρόπος" . Αυτό όμως που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι ο καταγγελτικός λόγος είναι απαιτητός στην υπάρχουσα χρονική περίοδο και συγκυρία. Η άποψη μου αυτή είναι αποτέλεσμα από το έλλειμμα ή και στερηση (σχεδιασμένα ..συνειδητά?? δεν ξέρω ακόμα) της ΕΛΠΙΔΑΣ του λαού από τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ να την δώσουν προς τους πολίτες αυτής της χώρας μια και το ΟΡΑΜΑ είναι αναγκαίο για την επιβίωση ως έλαττων του κοσμάκι για να μην πω την ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΑ του γιατί θα χαρακτηριστώ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ .
Η ΟΥΣΙΑ!! ??? κατ εμέ ...πρέπει να ΠΕΣΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΥΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΒΙΑΙΗ» ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΟΥ !!
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ !! ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ "ΞΕΡΩ" ΜΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ" ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ!

Aνεμος είπε...

Οποιοι διαβάζουν τα πρακτικά της Εξεταστικής για τo σκάνδαλο της Siemens, έχουν διαπιστώσει οτι οι επιχειρηματίες, τα ξιπασμένα golden boys και οι πολιτικοί, τρέμουν τα blogs περισσότερο απ οτιδήποτε άλλο!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ SIEMENS
ΤOYΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Οι επιχειρηματίες-, οι οποίοι πόνταραν στην προσφυγή μας στο ΔΝΤ- τρέμουν τα blogs όσο δεν φαντάζεστε.
Ολοι μας διαβάζουν.
Πληρώνουν εταιρείες για να τους συλλέγουν δημοσιεύματα που τους αφορούν.
Είμαστε πολλοί για να χάσουμε τον πόλεμο.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 12-6-2010 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

ΠΛΗΘΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΡΟΜΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΡΓΗΣ.
Η ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ.

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ.

ΜΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΓΚΗΞΕ.
ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.
ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΑΚΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.
ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ, ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΕ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΕ

ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ 5-10 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ.
ΦΑΝΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΕ.

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

Stavros είπε...

Πειράζει ρε συ ανώνυμε @ 1:12 αν η ανατροπή του συστήματος γίνει με ανασκολοπισμό των Πολιτικάντηδων?
Προς γνώσιν και συμμόρφωσην των επομένων?!

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε 1.12
Μα το γιουχάϊσμα των προσώπων έχει αντίκτυπο το βρώμικο αστικό και διεφθαρμένο σύστημα που εκπροσωπούν!
Δεν τους κράζει ο κόσμος σαν πρόσωπα ατομικά αλλά σαν εκπροσώπους του χρεωκοπημένου συστήματός τους!!!
Και για να κράξεις το σύστημα να το κατεδαφίσεις πρέπει να κράξεις αυτούς που το εκπροσωπούν και το ενσαρκώνουν!
Αλλιώς δεν γίνεται!!!