ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.10

Καλωσήρθατε στην οικονομική Ελλάδα !

greek-island-rhodesΛονδίνο, Θανάσης Γκαβός -

Η εικόνα της Ελλάδας ως ακριβού προορισμού για τους Βρετανούς τουρίστες, λόγω του ευρώ και των συγκριτικά υψηλού κόστους υπηρεσιών, καταρρίπτεται από έρευνα της δημοφιλούς ιστοσελίδας σύγκρισης ταξιδιωτικών υπηρεσιών Sky Scanner.

Η ιστοσελίδα ανέλυσε το κόστος ορισμένων τυπικών εξόδων των Βρετανών τουριστών στους 30 δημοφιλέστερους προορισμούς. Συγκεκριμένα, η σύγκριση κόστους βασίστηκε στην τιμή ενός καφέ, μιας μπύρας, ενός γεύματος, της διαμονής σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Μάριοτ και στην ενοικίαση ενός αυτοκινήτου από την εταιρεία Avis.

Η φθηνότερη επιλογή προέκυψε ότι είναι η Κύπρος, ακολουθούμενη από την ηπειρωτική Ελλάδα, στην οποία επικεντρώθηκε το ελληνικό κομμάτι της έρευνας και τη Νότια Αφρική. Ακριβότεροι προορισμοί αποδεικνύεται ότι είναι η Γαλλία, η Ελβετία και Δανία.

Η Κύπρος και η Ελλάδα παραμένουν οι φθηνότεροι δημοφιλείς προορισμοί για τους Βρετανούς, ακόμα και αν στα έξοδα προστεθεί ο μέσος όρος της τιμής των αεροπορικών εισιτηρίων. Στην περίπωση αυτή, πιο ακριβοί προορισμοί αναδεικνύονται η Ιαπωνία, η Βραζιλία και ξανά η Γαλλία.

Το τουριστικό ρεύμα από τη Βρετανία προς την Ελλάδα μειώνεται την τελευταία διετία, καθώς αρκετοί τουρίστες από τη γηραιά Αλβιόνα εκτιμούν ότι παρόμοιου κλίματος προορισμοί όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Κροατία είναι πιο φθηνές επιλογές, ιδίως όσο η στερλίνα αποδυναμώνεται. Από την έρευνα της Sky Scanner ωστόσο προκύπτει ότι ιδίως η Τουρκία και η Κροατία είναι αρκετά πιο ακριβοί προορισμοί από την Ελλάδα.

Ένα τρίτο αξιοσημείωτο στοιχείο της έρευνας είναι ακριβώς η εντύπωση που έχουν οι Βρετανοί για το πόσο ακριβά είναι τα θέρετρα που επισκέπτονται. Σε αντίθεση με την πραγματικότητα, η Ελλάδα θεωρείται ότι είναι ο 17ος πιο ακριβός προορισμός μεταξύ των 30 δημοφιλέστερων, ενώ η Κύπρος θεωρείται ακόμα πιο ακριβή. Ενδεικτική της λανθασμένης εντύπωσης των Βρετανών είναι η περίπτωση του Ντουμπάι, που θεωρείται μεταξύ των πέντε ακριβότερων προορισμών. Στην πραγματικότητα το αραβικό εμιράτο βρίσκεται στη μέση της λίστας.

Ο διευθυντής της εταιρείας Sky Scanner δήλωσε ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε λόγω των απαιτήσεων των καταναλωτών για μεγαλύτερη διαφάνεια στο κόστος των διακοπών τους στο εξωτερικό. Παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος εξεπλάγη από το πόσο λανθασμένη είναι η εντύπωση που έχουν ορισμένοι Βρετανοί για το τι τους κοστίζει πραγματικά ένα ταξίδι σε μια ορισμένη χώρα.

INSIDER

Δεν υπάρχουν σχόλια: