ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.10

Η εκάστοτε εξουσία χρησιμοποιεί το φόβο για να παραπλανήσει το κόσμο από τις ευθύνες των ιδίων και να δημιουργήσει ενοχές και ανασφάλεια στους πολίτες

Προκαταρκτική εξέταση για τις φήμες περί πτώχευσης της χώρας μας (ethnos)

Η σχετική είδηση: "Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν δημοσιεύματα και φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο πτώχευσης της χώρας μας, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελ. Ράικου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Δ. Πιέρρος, ο οποίος ενδέχεται μεταξύ άλλων να καλέσει ως μάρτυρα και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το ίδιο θέμα ζήτησε χθες και ο πρώην εισαγγελέας Εφετών Αργύρης Τσίχλας.

Ο τελευταίος προσήλθε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και κατέθεσε μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά όσων διέσπειραν ή διασπείρουν φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβους στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα."

Ερώτηση: Η προεκλογική εξαγγελία του νυν πρωθυπουργού: Λεφτά Υπάρχουν
και τα ψευδή στοιχεία των προηγούμενων κυβερνήσεων που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση, εμπίπτουν στην εισαγγελική έρευνα;

... και εάν ΟΧΙ, τότε ο κ. Λοβέρδος που δήλωσε: "Στην πιο άθλια κατάσταση η χώρα – Τα ταμεία είναι άδεια"

Η εκάστοτε εξουσία χρησιμοποιεί το φόβο (δυστυχώς στην ίδια επιτυχημένη συνταγή και η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου) για να παραπλανήσει το κόσμο από τις ευθύνες των ιδίων και να δημιουργήσει ενοχές και ανασφάλεια στους πολίτες.

Ένα από τα εγκλήματα που κανένας εισαγγελέας ΔΕΝ συγκινείται.

Φαίνεται ότι η ενεργοποίηση των τριών εξουσιών πάνε πακέτο με τις καταχωρήσεις στο τύπο (και ο νοών νοείτο).
Εκτιμώ ότι έγινα αντιληπτός και δεν χρειάζεται να συνεχίσω... Ελπίζω οι πολίτες στις επόμενες εκλογές να συνεκτιμήσουν ... όλες τις περιπτώσεις περί "διασπορά ψευδών ειδήσεων" λόγων και έργων, και όσων διέσπειραν ή διασπείρουν φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβους στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο δικαίωμα της αξιοπρέπειας και του τίμιου ιδρώτα.

Διότι όταν υπάρχουν ακόμη ιδιοτελείς νόμοι, από τους ίδιους τους νομοθέτες (περί ΜΗ ευθύνης υπουργών) και διαχωρίζουν τους πολίτες σε κατηγορίες (κατά παράβαση του συντάγματος) και η δικαστική εξουσία δρα με επιλεκτικά κριτήρια τότε είμαστε μία χώρα του "καλά να πάθουμε"...

Νάσος
φώτο από ΔιαΔίχτυ
==========================================

1 σχόλιο:

Stavros είπε...

Ροχάλες και ξύλο στα ΠΑΣΟΚια στην Πάτρα!
Ακολουθεί βίντεο!
Stay tuned!!!