ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.10

Εισαι η ελπιδα μας,πηδα...πηδα...πηδα μας



Επι χρονια καταφεραμε να αποκτησουμε αυτη την μαζοχιστικη ιδιοτητα,να μας αρεσει να μας δουλευουν,να μας λενε ψεμματα,να μας κοροιδευουν,να μας παιρνουν τα λεφτα μεσα απο την τσεπη μας.

Και το εκμεταλλευτηκαν σωστα και προς το συμφερον τους οσοι μας κυβερνησαν τοσα χρονια,επαιξαν με τις οικονομιες μας,με τις ασφαλιστικες εισφορες μας,με την αναγκη μας για υγεια,παιδεια,εργασια.

Σιγα-σιγα μας ξεπουλησαν στους ξενους,η Ελλαδα ανηκε στους Ελληνες,ελεγαν,αλλα μαλλον μονο τους εαυτους τους θεωρουσαν Ελληνες,αποδομησαν τα παντα,την ιδια ωρα που οι ιδιοι εκαναν περιουσιες αφηναν τα ψιχουλα που επεφταν στο πατωμα να τα φαμε εμεις.

Χωρις διαμαρτυρια εμεις τα τρωγαμε,οπως καταναλωναμε και τις υποσχεσεις τους,χωρις αντισταση εμεις παραδωσαμε οσια και ιερα προς βρωση δικη τους.

Λιτοτητα επι λιτοτητας,οταν αυτοι αγοραζαν ακινητα φορολογουσαν εμας επι αδικω συνηθως,οταν εκεινοι ελεγαν οτι θα παταξουν την φοροδιαφυγη χαρατσωναν εμας με περισσοτερους αδικους φορους.

Με παρανομες κυβερνησεις,οι οποιες ανεβηκαν στην εξουσια με ψευτικες υποσχεσεις,αλωνισαν και θερισαν τα παντα,τιποτα δεν τους σταματουσε,απο οπου μπορουσαν να φανε ετρωγαν,συμβασεις,αναθεσεις,συμβολαια,μιζες,μιζες,μιζες,ατελειωτες.

Πρωτα ο πολιτης ειπε ο τελευταιος απο αυτους,πρωτα σε τι?

Στην φορολογια.
Στην ακριβεια.
Στην ανεργια.
Στην φτωχεια.
Στην αδιαφορια.
Στην μελλοντικη πεινα.
Στις υποσχεσεις.
Στα ψεμματα.

Αυτα μας εδωσε,αυτα αξιζαμε,αλλα ειπε,αλλα εκανε,και οχι μονο σε μας,και στις επομενες γεννιες,και στα αγεννητα παιδια,χρεωμενα σε ολη τους την ζωη,χωρις μελλον.

Και εμεις?
Παλι κοιταμε,φοβισμενοι,χλωμοι,τρανταγμενοι απο το σοκ,κοιταμε,και περιμενουμε τα επομενα ωραια λογια.Και τις πραξεις του θανατου μας.
Αυτα που θα μας πουν πως θα πεθανουμε ανωδυνα,ανεργοι,αναξιοπρεπεις,μοναχοι.

Ναι διαχειριστη μας,εσυ και μονο εσυ,ειπες αισχρα ψεμματα,και τα εχεις ξεχασει ηδη,δεν μας πας στην Ιθακη εσυ,στην κολαση μας πας,εργαζομενους η μη,εκει μας αξιζει.

Γιατι ελπισαμε.
Γιατι πιστεψαμε.
Γιατι αδιαφορησαμε.
Γιατι καποιοι σε ψηφισανε.

Εισαι η μονη ελπιδα μας,οσο θελεις πηδα μας.
harrytsopanos

Δεν υπάρχουν σχόλια: