ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.10

Σαφάρι επιχειρηματιών με «σκοτεινές» διασυνδέσεις

exetastiki_siemens1Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Siemens προσπαθεί να ανακάμψει μετά το χθεσινό «φιάσκο» με τις περιβόητες λίστες που κατέθεσε ο υπεύθυνος της ΥΠΕΕ Γ. Καπελέρης και οι οποίες στα επίμαχα σημεία είναι σβησμένες με μπλάνκο. Το μπλάνκο –όπως μεταδώσαμε χθες – μπήκε εκεί όπου υπήρχαν ονόματα πολιτικών ή δημοσιογράφων ή επιχειρηματιών που προφανώς είχαν χρηματιστεί.

Με επιστολή προς της Τράπεζα της Ελλάδας, το ΣΔΟΕ, την επιτροπή Γκρόζου και την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η εξεταστική ζητά να ανοίξουν και να ελεγχθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί 18 προσώπων τα οποία αναφέρονται ονομαστικά.

Στην επιστολή υπογραμμίζεται ότι τα πρόσωπα αυτά «υπάρχει πιθανότητα να μην εμπλέκονται απλά ως λαθροδιακινητές χρηματικών ποσών προς τράπεζες του εξωτερικού αλλά να εμπλέκονται και επί της ουσίας όλοι ή κάποιοι εξ αυτών ως παραλήπτες των ποσών για λογαριασμό τρίτων».

Στο «κάδρο» ο Λαυρεντιάδης

Μεταξύ αυτών των 18 προσώπων, περιλαμβάνονται τα ονόματα επιχειρηματιών και χρηματιστών που έχουν κληθεί να καταθέσουν στην επιτροπή, όπως του Μάριου Κάτσικα, Νίκο Δεβλέτογλου και Γιώργου Κορωνιά αλλά υπάρχουν και άλλα - όπως του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη – που δεν έχει κληθεί ακόμα.

Η δεύτερη κίνηση στην οποία προχώρησε η επιτροπή ήταν η απόφαση που έλαβε να αναχωρήσει αποστολή προς το Ντουμπάι και τη Γερμανία προκειμένου να εξετασθούν οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens κ.κ. Σίκατσεκ και Κουτσενρόιτερ. Αμφότεροι - δέχτηκαν να καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής αλλά διατύπωσαν την παράκληση η ανάκριση να γίνει στον χώρο που βρίσκονται εκείνοι, δηλαδή στη Γερμανία και στο Ντουμπάι αντίστοιχα.

Κλήση για Παπαθανασίου;

Ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, ζήτησε χθες την κλήση του πρώην υπουργού της ΝΔ Γιάννη Παπαθανασίου, με αφορμή την συμμετοχή του σε δείπνο - που χρεώθηκε στον κωδικό 101.000 της Siemens - στο σπίτι του Μιχάλη Χριστοφοράκου, το οποίο έγινε στις 3 Απριλίου του 2006, όταν ο κ. Παπαθανασίου ήταν υφυπουργός Ανάπτυξης.

Σε αυτό το δείπνο μεταξύ άλλων ήταν και ο Διονύσης Δενδρινός, ο γερμανός πρέσβης και ένα μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ.

«Να κληθεί ο κ. Παπαθανασίου να μας πει τι έγινε σε αυτή τη συνάντηση και αν υπήρχε κάποιο θέμα το οποίο πρέπει να διερευνήσουμε, εάν του έγινε κάποια πρόταση από τον κ. Χριστοφοράκο και τους υπολοίπους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: