ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.10

Blanko καλύπτει «μαύρη χείρα»

ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ την τρέλα τους. Για δεκαετίες και στο σύνολό τους. Βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός. Κι ύστερα; Οικονομισιές, προνόμια, υπουργιλίκι και «μη ευθύνη». Μαγαζί το υπουργείο τους για να κλείνουν «δουλειές» κι απ΄ έξω ανθρωπάκια της καθημερινότητας να τρέχουν καταϊδρωμένα για το μεροκάματο, τη νύχτα να κολλούν αφίσες και τη μέρα να κρατούν πανό. Για τη μακροημέρευση του υπουργού στο πόστο του, του βουλευτή στην έδρα του και με την αγωνία μη καταρρεύσει το «σύστημα».

ΟΛΑ τελειώνουν κάποτε, κι είπαμε πως ήρθε η ώρα (τους). Για αποκαλύψεις και συλλήψεις. Λες και ζούσαμε στη Γερμανία της Siemens, αλλά και των νόμων που εφαρμόζονται. Θα βλέπαμε λίστες και ονόματα βρωμιάρηδων. Πολιτικών που τα 'κονομησαν απ' το «επάγγελμα» και δημοσιογράφων-κλεπταποδόχων. Θα μας αποκάλυπταν τη «μαύρη χείρα» μακροχέρηδων κι εμείς θα την κονταίναμε με μια γερή κοψιά μέχρι το κόκαλο. Λες κι ήταν εύκολο να βγάλεις την αλήθεια απ' τα χείλη του Κυριάκου με το αλεπουδίσιο βλέμμα, να σου επιστρέψει ο Μαντέλης τη χορηγία του, ο Άκης τα ακίνητα της Αρετής του, ο Ρουσόπουλος τις βίλες (απ' τη δημοσιογραφία), να σου παραδώσει ο Τσουκάτος την «απόδειξη» απ' το εκατομμύριο και οι Πρετεντέρηδες (συμβολικά και συνεκδοχικά ο όρος) τα «δωράκια» τους.

ΚΙ έπεσε η «άσπρη χείρ» του Blanko (λευκό), για να σκεπάσει τη βρωμιά της «μαύρης». Χωρίς οι δράστες να φοβούνται. Όπως δεν φοβήθηκαν όταν διέπρατταν εγκλήματα που τους εξασφάλισαν πλούτο κι άλλους ανάγκασαν να τρέχουν στα σκουπίδια για τροφή και στα τρελάδικα απ' την απελπισία.

ΑΛΛΟΥ, θα τους οδηγούσαν σιδηροδέσμιους, για ανάκριση. Απ' το κελί στην κλούβα και με χειροπέδες. Αυτό, αν θέλεις να σου ξεράσουν την αλήθεια. Θα το' βλεπαν οι μαφιόζοι και θα' πεφτε ξερό το χέρι με το μπλάνκο. Τώρα τους φυλάν(μ)ε αστυνομικοί, τους περιτριγυρίζουν κάμερες και δημοσιογράφοι. Για δηλώσεις και συνέντευξη. Είναι να μη νιώθουν.ψηλότεροι, άτρωτοι και ατρόμητοι, με την περιουσία τους σε χέρια επιγόνων και τα κεκτημένα ασφαλισμένα και εξασφαλισμένα;

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: