ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.10

Αν θέλεις κάτι να σώσεις Γιωργάκη, σώσε τον εαυτόν σου. Σε λίγο θα ψάχνετε γωνιές να κρυφτείτε. Θα πεθάνουν άνθρωποι στα νοσοκομεία…

  • Για «μέτρα σωτηρίας» και «αναγκαίες αποφάσεις» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ΟΚΕ Αρκαδίας, προσθέτοντας ότι μέσα από τις πράξεις αυτές «η Ελλάδα κέρδισε την ευρωπαϊκή στήριξη ώστε να μπορέσει να ανασάνει».

    Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου προχώρησε σε νέα διάψευση των σεναρίων περί επιστροφής στη δραχμή κάνοντας λόγο για «αστεία και επικίνδυνα πράγματα» και καταδίκασε τις «προφητείες περί καταστροφής».

    «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών. Να δούμε κατάματα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου και σημείωσε ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση πόνεσαν όλους και πρώτα απ΄ όλους τον ίδιο. «Ήταν όμως αναγκαίες αποφάσεις για να σώσουμε την Ελλάδα. Τότε θα μπορούμε να αφιερωθούμε στις βραχύτερες αλλαγές για να μην ξαναβρεθούμε σ' αυτή τη θέση. Οι αποφάσεις μας για ασφαλιστικό δεν είναι απλώς για να το αλλάξουμε, αλλά για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητά του. Γίνανε εγκλήματα στο παρελθόν», πρόσθεσε.
  • ποντικοπαγιδα

    Δεν υπάρχουν σχόλια: