ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.10

ΤΡΟΙΚΑ :"ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ"..... ΓΡΑΨΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 5% ΧΡΕΟΣ !! Ζήτησε την εγγραφή οφειλών 13 δισ. ευρώ ή 5,5% του ΑΕΠ των ΔΕΚΟ στο χρέος του Δημοσίου

Βόμβα της τρόικας στο δημόσιο χρέος

Σε ανοδική αναθεώρηση των στόχων για το έλλειμμα και το χρέος θα υποχρεωθεί η κυβέρνηση, καθώς η τρόικα έχει ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να εντάξει τις δανειακές ανάγκες και τα συσσωρευμένα χρέη των συγκοινωνιακών φορέων στα δημοσιονομικά μεγέθη του Δημοσίου με βάση τα οποία θα αξιολογηθεί η χώρα από την τρόικα. Σύμφωνα με κορυφαίο παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ, ζήτησαν την περασμένη εβδομάδα από το υπουργείο να προχωρήσει στην ενσωμάτωση των δανειακών αναγκών των ΔΕΚΟ στο δημόσιο έλλειμμα και των χρεών τους στο δημόσιο χρέος. Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του φετινού ελλείμματος κατά 1,2 δισ. ευρώ ή 0,5% του ΑΕΠ και του χρέους κατά 13 δισ. ευρώ ή 5,5% του ΑΕΠ. Οι ΔΕΚΟ για τις οποίες γίνεται λόγος, είναι ο ΟΣΕ, η ΕΘΕΛ, οι ΗΣΑΠ, ο ΗΛΠΑΠ και ο ΟΑΣΑ, που δανείζονται μόνο με εγγύηση του Δημοσίου. Επί της ουσίας και επειδή δεν πρόκειται ποτέ να είναι σε θέση να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, το χρέος τους είναι χρέος του Δημοσίου, το οποίο απλώς δεν καταγράφεται ως τέτοιο στα επίσημα στοιχεία. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε (φέτος, το 2011 ή και αργότερα) θα εγγράφουν τα ελλείμματά τους και τα χρέη τους σε αυτά της γενικής κυβέρνησης.

Καθημερινη

Δεν υπάρχουν σχόλια: