ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.10

ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ

Από τον ΑΓΓΕΛΟ ΠΥΡΙΟΧΟ

Εδώ δε μιλάμε για μπουρδέλο, μιλάμε για ολόκληρη τη χώρα. Απλώς δεν έχουν αποφασίσει με ποια σειρά προτεραιότητας θα πάει το κάψιμο. Πρώτα θα καεί «το μπουρδέλο η Βουλή» ή θα ξεκινήσουμε από «το μπουρδέλο τη χώρα». Πουτάνες έχουμε, μένει να διαλέξουμε. Στο χώρο μας, στο χώρο τους ή στη χώρα μας. Της πουτάνας γίνεται και η Κυβέρνηση ψάχνει να βρει αν κόβουν αποδείξεις οι λεκανατζούδες.

Η Λιμενάρχης Αλέκα κυνηγά τουρίστες στο λιμάνι του Πειραιά. Η Αγνή του λιμανιού. Το ΠΑΜΕ ...Κόκκινα Φανάρια και η Κυβέρνηση τους κρατά φανάρι. Ενδιαμέσως, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ενίοτε και Πρωθυπουργός, κάνει μια επίσκεψη στο Φανάρι για να καθησυχάσει τον Πατριάρχη. «Δε θα πληρώσει η Εκκλησία, το Βατοπέδι θα πάρει πίσω τα λεφτά του, το Περιστέρι ανήκει στη Λαμία». Ο κόμης Γερουλάνος, προκειμένου να σώσει τον τουρισμό από τους Παμίτες, ετοιμάζεται να θυσιαστεί. Θα κάνει το καμάκι στα λιμάνια. Ό,τι χάσαμε από Στάθη Ψάλτη, το κερδίσαμε σε Γερουλάνο. Οι τουρίστες έτσι κι αλλιώς χάθηκαν. Πάνε εκεί που τους στέλνει το ΠΑΜΕ. Τουρκία. Οι δε Τούρκοι, το καλύτερό τους. Δεν έχουν δει μεγαλύτερους μαλάκες. Τους στέλνουμε τουρίστες, τους στέλνουμε και το μήνυμα ότι έχουμε στρατό για τον πούτσο. Ποιος θα φυλάξει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο; Ο Βενιζέλος; Τι να πρωτοφυλάξει; Tο κεφάλι του από ιπτάμενα μπουκάλια νερού, το Αβέρωφ από μοντελες που μπήκαν να βρουν το παλαμάρι του βαρκάρη ή το Πολεμικό Μουσείο από το γιo του αδέκαστου Λευτέρη Ζαγορίτη; Υπηρετούσε τη θητεία του στο ακριτικό Πολεμικό Μουσείο, στο αιματοκυλισμένο Κολωνάκι. Και μια νύχτα με φεγγάρι κάλεσε την αγωνίστρια Αλεξανδράτου, αδελφή εξ αγχιστείας του Μέγα Αλέξανδρου, να της δείξει το άλογό του τον Βουκεφάλα, διότι αυτή ξέρει από καλά άλογα.

Αυτά παθαίνουν τα παιδιά όταν ο μπαμπάς ασχολείται με βαφή επίπλων. Ξέρετε τι προσπάθειες κάνει για να πετύχει το κομοδινί στο μαλλί; Ξέβαψε ο άνθρωπος μόλις ειδε τις φωτογραφίες του υιού χούφτερμαν. Αδέκαστος όπως είναι, πήρε τηλέφωνο τον επίσης αδέκαστο Βενιζέλο, προκειμένου να ζητήσει την υποδειγματική τιμωρία του. (Τι λες για Πεντάγωνο), είπε ο Βενιζέλος. (Όχι, κάπου πιο αυστηρά, να κάνει και μπάνια να ξεπλυθούν οι αμαρτίες του). Έτσι κατέληξε στη Λήμνο, τη νέα Γυάρο του ΠΑΣΟΚ. Και μετά θα γινόταν φιλανθρωπική εκδήλωση στο Μουσείο με εσώρουχα.

Ο δε υιός Ζαγορίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έτοιμο σενάριο για την κυρία Αλεξανδράτου. Αυτή τη φορά, αντί για φιάλη σαμπάνιας, θα χρησιμοποιούσε κανόνι. Σιγά τη διαφορά. Αύριο θα την πάνε και στα Ίμια. .Ενδεχομένως να τη ζητήσουν και οι Τούρκοι για έρευνα πετρελαίου. Η Τζούλια, αγαπητοί, είναι διά πάσα νόσο και για τις πολλές μαλακίες της Κυβέρνησης. Κάθε φορά που γίνεται κάτι, μας πετάνε και μια Τζούλια.

Τόσο μαλάκες είμαστε; Προφανώς. Διαφορετικά δε θα έστελναν σε εξεταστική για το Βατοπέδι πέντε πρώην, των οποίων τα τυχόν αδικήματα έχουν παραγραφεί. Άντε να κάψουμε και τον Τσοχατζόπουλο για τις ισορροπίες. Και μετά τα Σεπτεμβριανά, να κάνουμε εκλογές. Χεστήκαμε για τις αποφάσεις της Τρόικας. Πάνω απ’ όλα να μη βγει η καταραμένη δεξιά. Του Σαμαρά. Γιατί τότε θα έχουμε τη Δεξιά της Ντόρας. Μαζί με το απόκομμα του πρώην Σύριζα, νάτη η οικουμενική! Της πουτάνας θα γίνει. Νομίζουν ότι στα μπάνια του λαού, ο λαός δε σκέφτεται, αλλά δε σκέφτηκαν ότι έκοψαν τα μπάνια του λαού κι άμα κλείσει το κλιματιστικό, θα βγει στο δρόμο ο Έλληνας. Εδώ ετοιμάζονται να βγουν οι φίλαθλοι. Μουντιάλ με βουβουζέλες, χωρίς μετάδοση λόγω απεργίας και οι απεργοί να μένουν σε πεντάστερα με τα λεφτά τους, ε, αυτό δεν το αντέχει ο Έλληνας.

Της πουτάνας θα γίνει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: