ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.10

Κυριε Πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.... ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΣ "ΠΑΠΑΤΖΗΣ"

Ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς προτείνατε με επιστολή σας πρόσφατα την θέσπιση ειδικής φορολογίας στις τραπεζικές συναλλαγές από το G20.

Το G20 απαντώντας στο αίτημα σας δήλωσε ότι μπορείτε να τo κάνετε -όπως και όλες οι άλλες κυβερνήσεις κατά τόπους και μονωμένα- εάν θέλετε.

Σχετικα εδώ: G20: Φόρος στις τράπεζες, αλλά όποιος το επιθυμεί

Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό κύριε πρόεδρε του SI. Βάλτε την φορολογία που προτείνατε και ανοίξτε τον δρόμο σε όλες τις χώρες του κόσμου. Κάντε το σε επιπεδο κυβερνήσεων της Διεθνούς.

Διότι εναλλακτικά θα υποθέσει ο πάσα ένας ιθαγενής σε αύτη την χώρα ότι η δημοσιοποίηση δια του τύπου της επιστολής σας προς στο G20 ήταν χάντρες και καθρεφτάκια…

tag: Παπατζηλίκια

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: