ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.10

To Freedom House ανακάλυψε χώρα με το όνομα “Βόρεια Κύπρος”

Η έγκυρη, Διεθνής, Μη-Κυβερνητική Οργάνωση Freedom House, σαν να μην μας τα λέει καθόλου καλά.

Στην Ιστοσελίδα της Freedomhouse.org, επιμένει να εμφανίζει Χάρτες, όπως ο πιο πρόσφατος του 2009 που περιλαμβάνει και κάποιο ανύπαρκτο κράτος με το όνομα… “Βόρεια Κύπρος”.

freedomhouse2009 To Freedom House ανακάλυψε χώρα με το όνομα Βόρεια Κύπρος

Άραγε γιατί μια πασίγνωστη και τόσο έγκυρη ΜΚΟ σαν την Freedom House υποπίπτει σε ένα τόσο σκανδαλώδες ατόπημα να χρησιμοποιεί στον χάρτη ένα ψευδοκράτος που δεν αναγνωρίζεται από κανέναν Παγκοσμίως , πλήν της Τουρκίας;

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί επίσης το γεγονός ό,τι το Freedom House αποκαλεί λίγο πιο κάτω την Παλαιστίνη ως “Israeli-Occupied Pal. Authority.

Γιατί άραγε δεν δείχνει την ίδια “ευαισθησία” και για τα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας από τα Τουρκικά Στρατεύματα Κατοχής;

Ποιός ο λόγος να συμπεριλαμβάνει ένα ανύπαρκτο κράτος όταν πχ. στον αντίστοιχο χάρτη που διατίθεται από το FH για “download” για το έτος 2006 δεν κάνουν το ίδιο σφάλμα;

freedomhouse2006 To Freedom House ανακάλυψε χώρα με το όνομα Βόρεια Κύπρος

Όπως συνήθως γίνεται με τα ανήσυχητικά προβλήματα… γεωγραφίας που εμφανίζονται αυξανόμενα τελευταία, όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το FH, μπορούν να ρωτήσουν τους υπεύθυνους για να μάθουν τι οδήγησε σε αυτό το λάθος , τις προθέσεις τους για να το διορθώσουν αμέσως και αν πρόκειται να προβούν σε δημόσια ανακοίνωση για να ζητήσουν συγγνώμη κυρίως από τους Χιλιάδες Κυπρίων που θίγονται από κάτι τέτοια “περίεργα” ατοπήματα.

Για επικοινωνία με το FH:

info@freedomhouse.org

history-of-macedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια: