ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.10

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!

Αυτό το κείμενο αποτελεί μία πραγματικότητα που βιώνει ο καθένας μας που ζει στην Ελλάδα, κι όχι μια θεωρία συνωμοσίας. Αφυπνίσου και δες την πραγματικότητα γύρω σου. Είσαι ένα αναλώσιμο προϊόν γι' αυτούς. Το μόνο που θέλουν από σένα είναι τα λεφτά σου. Διάβασέ με, σε παρακαλώ και δώσε μου την ευκαιρία να σου αποδείξω αυτά που σου γράφω. Καμία κυβέρνηση και κανένα απολύτως κόμμα δεν προσπάθησε να σε σώσει και ούτε θα το κάνει. Σε εξαπάτησαν! Πάρε την ζωή στα χέρια σου και προφύλαξε τους δικούς σου ανθρώπους όσο καλύτερα και ταχύτερα γίνεται. Οι πολιτικοί που κυβέρνησαν και ακόμη κυβερνούν υπογράψανε ότι τους ζητήθηκε (ΔΝΤ κι όχι μόνο). Ήταν το αντίτιμο για τις μίζες που έχουν πάρει όλοι τους τόσα χρόνια. Νομίζεις πως ενδιαφέρονται για το καλό σου; Καθημερινά παίζουν ένα ωραίο παιχνίδι που λέγεται πολιτική σε μια σκηνή με κουρτίνες τα media και θεατές εμάς. Κλείσε λοιπόν αυτήν την τηλεόραση που τόσο αγαπάς, αυτήν που κρατάει την συνείδησή σου σε καταστολή, σε κοιμίζει, δεν σε αφήνει να αντιδράσεις και σε φλομώνει ψέματα και φόβο. Ξεκίνα να ενημερώνεσαι πραγματικά από άλλες πηγές. Κι αν ακόμη πιστεύεις πως όλο αυτό σου φαίνεται τόσο εξωπραγματικό σενάριο επειδή βλέπεις γύρω σου να κυλάνε όλα normal, δεν έχεις παρά να ψάξεις στο google για άρθρα, blogs & videos που λένε την πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ. Κλείσε την τηλεόραση επιτέλους και άνοιξε τα μάτια σου, συζήτησε με τον γείτονά σου, προστάτεψε την οικογένειά σου, τα παιδιά σου, το σπίτι σου, τον συνάνθρωπό σου, την ΕΛΛΑΔΑ!!!. Μην περιμένεις να δεις ολόκληρο το έργο, όπως η Αργεντινή, για να καταλάβεις στο τέλος πως το έργο που είδες ήταν θρίλερ. Το ξέρεις ήδη!!! Κοίτα το πορτοφόλι σου, άνοιξε το ψυγείο σου, άνοιξε τους φακέλους που παραλαμβάνεις καθημερινά. Σε κλέβουνε ασύστολα. Και μαζί με τα λεφτά σου, κλέβουνε και ότι πιο πολυτιμότερο έχεις. Την Αξιοπρέπειά σου!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!
ΕΛΛΗΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ σε ΟΛΟΥΣ!
OXYDERKEIA

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί να πω έχει τόσο δίκιο. Απορώ γιατί ακόμη ο Έλληνας δεν αντιδρά. Τόσο πολύ φοβάται. Αν είμαστε όλοι μαζί, κανέναν δεν μπορούνε να πειράξουνε. Το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Τί να πω έχει τόσο δίκιο. Απορώ γιατί ακόμη ο Έλληνας δεν αντιδρά. Τόσο πολύ φοβάται. Αν είμαστε όλοι μαζί, κανέναν δεν μπορούνε να πειράξουνε. Το αντίθετο.