ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.10

«Γουνάκια» με.αντίκρισμα(;)


ΔΙΩΞΑΜΕ απ' το μυαλό τα θλιβερά κατάλοιπα, σταθήκαμε απέναντι στα σκάνδαλα και θυμηθήκαμε. Τα «γουνάκια» και τους κατηγορουμένους. Την τηλεόραση να μας φέρνει στα σπίτια μας τον «παλμό» τη δίκης και την προπαγάνδα του Μητσοτάκη. Για να γίνει πρωθυπουργός με τα «δόντια» και παίζοντας με την ηθική. Κατά το παρελθόν, το ποιον και τις επιδιώξεις του.

ΕΚΕΙ, λοιπόν, στο «Εδικό Δικαστήριο» όπου έστησε τον αντίπαλο η δεξιά και η (λεγομένη) αριστερά παρατηρούσε ψυχρά και ανέκφραστα, «δεν παρήλασε η αλήθεια», δεν προφυλάχτηκε η Ελλάδα από.κακοποιούς τύπου Τσοβόλα. Απλά, ήταν μια έκφραση «δεξιάς δικαιοσύνης», με σύμπραξη της (πολύπαθης) αριστεράς. Δείγμα από εκείνα τα παλιά της δεξιάς τα κατορθώματα, που παραπέμπουν σε καλύψεις και συγκαλύψεις της αλήθειας και των δικών της παιδιών.

ΔΕΝ είναι «γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι» το Βατοπέδι, δεν πρόκειται για Καλαμπόκα που σκότωσε τον Τεμπονέρα κι ούτε πρόκειται για «ρύθμιση των χρεών Καλκάνη» που δεν απέδωσε ούτε δραχμή στον έντιμο Τσοβόλα. Για τη μεγαλύτερη κομπίνα του αιώνα μας πρόκειται και προλάβαμε την τελευταία στιγμή. Αγαπάει ο Θεός τους Ρουσόπουλους, αγαπάει και την ελληνική γη. Ένιωθαν αθάνατοι και παντοτινοί (στην εξουσία) τα παλικάρια, αλλά «τον άρχοντα δει μεμνήσθαι ότι ουκ αεί άρξει». Με τον Καραμανλή τους, περιτριγυρισμένο από κόλακες και υπουργούς «παραπλανημένους». Πήραν τα μέτρα τους, δεν άφησαν τα ίχνη της υπογραφής τους, αλλά το πράμα ήταν «χοντρό» και «προεξείχε». Στο μυαλό του κάθε(;) έλληνα σφηνώθηκε πως έπρεπε να πληρώσουν γιατί «παρέδωσαν τα άγια τοις κυσί» και ήρθε η ώρα.

ΑΠ' την «Εξεταστική» στην «Προανακριτική» και βλέπουμε. Ίσως στηθεί «Ειδικό Δικαστήριο» και σιδερωθούν «γουνάκια». Μπορεί και να μην αποδειχτεί κάτι αξιόποινο. Εμείς, κρίνοντας, συγκρίνοντας και ενθυμούμενοι, υπογραμμίζουμε την ηρεμία και τους αργούς ρυθμούς έρευνας και αναζήτησης της αλήθειας. Έτσι έπρεπε. Χωρίς βιασύνες, προγραφές και σκοπιμότητες. Με το πολιτικό πάθος σε χειμερία νάρκη, μιας και οι πολιτικοί μας τρόμαξαν. Ποιον; Τον σκληρό και αδυσώπητο παρατηρητή, απέναντι. Για την αλήθεια. Για την τιμωρία των ενόχων. Αν υπάρξουν.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: