ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.10

Όταν τα στρατιωτικά ουρητήρια γίνονται...σπίτια

Iraq_usjunk

Ο Μουνίρ Ιμπραχίμ Ισμαήλ και η οικογένεια του βρήκαν τον τρόπο να λύσουν το πρόβλημα στέγης. Έκαναν το σπίτι τους στα λυόμενα ουρητήρια που χρησιμοποιούσε ο αμερικανικός στρατός! Βρήκαν τρόπο να αγοράσουν την κατασκευή στην "μαύρη αγορά" και μάλιστα σε χαμηλή τιμή, την μετέφεραν έξω από την Φαλούτζα και αφού καθάρισαν το εσωτερικό και άλλαξαν την διαρρύθμιση, την μετέτρεψαν σε σπιτικό τους!

Όπως γράφει το ρεπορτάζ των Λος Άντζελες Τάιμς, τα "σκουπίδια" που άφησε πίσω η αμερικανική κατοχή χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους από τους Ιρακινούς. Τα στρατιωτικά ουρητήρια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

iraq_usjunk2

Ένα ακόμη παράδειγμα είναι ο Σαμάλ Γιασίν που σερβίρει τσάι στους πελάτες της καντίνας που έφτιαξε με βάση τα αμερικανικά ουρητήρια!

Καθώς τα αμερικανικά στρατεύματα αποχωρούν από την χώρα, ο στρατός πουλά σε "τιμή ευκαιρίας" ότι δεν χρειάζεται και δεν συμφέρει να μεταφερθεί πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κονσέρβες, κλιματιστικά, λάστιχα οχημάτων, γεννήτριες και ότι άλλο έχει συσσωρευθεί στις αποθήκες του αμερικανικού στρατού τα τελευταία επτά χρόνια.

iraq_usjunk3

Οι Ιρακινοί αγοράζουν ότι βρούν. Στις αγορές της Βαγδάτης και των άλλων πόλεων τα αμερικανικά στρατιωτικά είδη είναι περιζήτητα.

iraq_usjunk_4

Μερικοί επιτήδειοι έχουν πουλήσει ακόμη και τα παράσημα που τους έχουν απονεμηθεί για την θητεία τους στο Ιράκ. Ποιός ξέρει, ίσως να μην θέλουν να θυμούνται ότι πολέμησαν σε αυτή την κόλαση...

Us_medals

insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: