ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.10

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ...ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!! Συζητούν για μηχανισμό χρεοκοπίας στην ΕΕ

Νέα δεδομένα βάζει στο τραπέζι με δηλώσεις του ο Όλι Ρεν ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας μηχανισμού ελεγχόμενης χρεοκοπίας στην ΕΕ. Το θέμα αρχικά είχε θέσει με πρότασή του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. Η πρόταση αυτή και η συζήτηση που έχει ξεκινήσει ενδέχεται να προκαλέσει αναστάτωση και νευρικότητα στις αγορές. Δεν αποκλείεται να βγουν από συρτάρι -εκ νέου- σενάρια που θα πιέσουν χώρες και θα τις οδηγήσουν στο μηχανισμό στήριξης σε πρώτη φάση. «Ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θεωρεί πως αυτό είναι αναγκαίο και απαιτεί γι’ αυτόν το λόγο τη διαδικασία μιας ελεγχόμενης χρεοκοπίας», ανέφερε ο Ρεν ερωτηθείς σχετικά. «Παρόλ’ αυτά, για να γίνει αυτό η ΕΕ θα πρέπει να τροποποιήσει τη Συνθήκη της Λισαβόνας, το οποίο ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο.»
Διευκρίνισε πάντως ότι δεν αντιτίθεται στην ιδέα μιας «ελεγχόμενης χρεοκοπίας». «Είμαι όμως συγκεντρωμένος πρώτα στις μεταρρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν χωρίς να χρειαστεί αλλαγή της Συνθήκης», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: