ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.10

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ....Τυχαίο; Δεν νομίζω!!

Γιάννης Παπαϊωάννου

Κάπως έτσι ήταν και στην Χούντα κάπως έτσι, ήταν και στο πολυτεχνείο κάποιοι «έσωναν» την χωρά παραδομένοι στην φαντασίες τους και στις εμμονές τους και είχαν όλα τα ΜΜΕ και τους αστούς μαζί τους ή σιωπηλούς.

=======================

και τότε η Αστυνομία κυνηγούσε νεαρούς και τότε προστάτευε το σύστημα και τότε ο λαός είχε ξεσηκωθεί και τότε τον συκοφαντούσαν. Και τότε το ΚΚΕ ήταν εναντίων όλων και έγραφε του νόμους εκεί που δεν πιάνει μελάνι όπως και τώρα. Και τότε κάποιος απόλυτος και αδιόρατος κίνδυνος πλανόταν στην ατμόσφαιρα κατά τις εκτιμήσεις και την προπαγάνδα των συνταγματαρχών. Τώρα όλα (μα όλα!!!) αυτά υπάρχουν και μόνο οι στολές λείπουν των συνταγματαρχών.

Και τότε πορευόμασταν σε έναν “εθνοσωτήριο μονόδρομο” πλήρως αρεστό στους Αμερικανούς και τότε το καθεστώς που αντικατέστησαν οι συνταγματάρχες φλέρταρε εντυπωσιακά με την Μόσχα. Και τότε μπορούσε να δεις την πώρωση της “επανάστασης” και τις θεϊκής αποστολής στα μάτια τους όπως και τώρα. Και τότε ήταν στα πράγματα άγνωστοι μη πολιτικοί μη εκλεγμένοι μη κομματικοί όπως και αρκετοί από τους σημερινούς.

Και τότε λειτουργούσαν με προεδρικά διατάγματα εκτελώντας διαταγές ξένων δυνάμεων.

Και τότε και τώρα τώρα ένας “πειραγμένος” μουστακαλής αμερικανοκινούμενος “πρωθυπουργός” ήταν στην εξουσία και τον έλεγαν Γιώργο! Και τότε έγιναν εγκλήματα που δεν μαθεύτηκαν ποτέ και τότε τα πάντα στηρίχτηκαν στο Ψέμα και τότε η Ελλάδα μεταβλήθηκε σε ερείπια

και είναι Πολλές πάρα πολλές οι συμπτώσεις

Σπάστε την ένοχη Σιωπή. Για Ψωμί Παιδεία Δημοκρατία

Δεν ξέρω μήπως να Ιδρύσουμε εκ νέου το ΠΑΚ και αναρωτιέμαι πραγματικά τι θα έκανε ο Ανδρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: