ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.10

Σεβασμό στην ιστορία!

ΓΙΑΝΝΟΙ, Άκηδες και Μαντέληδες πήραν απάνω τους την.τιμή του ΠΑΣΟΚ. Ταμπουρωμένοι στο ψευδεπίγραφο κάστρο του εκσυγχρονισμού, ερωτευμένοι με την εξουσία που γεννάει «δόξα» και χρήμα (διάβαζε μίζες, ποσοστά και.χορηγίες) του' δωσαν και κατάλαβε. Κι άντε, τρέξε να προλάβεις. Να ξεχωρίσεις την ήρα απ' το στάρι, να βγάλεις κρίση και να πείσεις πως δεν είναι το «όλον ΠΑΣΟΚ» αυτής της «ιδεολογίας» και οι άνθρωποί του αυτού του φυράματος. Κι αν πεις να ξεχωρίσεις παλιούς κεντρώους που έγραψαν την ιστορία τους στο δρόμο με τα λάβαρα του 1-1-4, πάλι θα σε μπερδέψουν. Οι κάθε λογής παρείσακτοι που άρπαξαν τη σημαία (του ΠΑΣΟΚ), την κάναν' πατσαβούρα, για να τυλίξουν τα «κέρδη» τους και να σβήσουν τη ντροπή μας-αυτοί ντροπή δεν ένιωσαν ποτέ τους.

ΚΙ ύστερα; Τώρα; Με τα παραπάνω και τους παραπάνω.αδάμαντες ως αφορμή, κάνει την επίθεσή της η δεξιά. Στη λογική του σήμερα πως «όλοι το ίδιο είναι» και του αύριο (καλομελέτα.) «εμείς, οι έντιμοι και ουδέποτε αμαρτήσαντες.». Αυτό ήταν! Ένα κλικ και η «αποκατάσταση» (στις νέες γενεές- σ' αυτούς που δεν του έζησαν, δεν ξέρουν) συντελέστηκε. Ένα άλμα προς τα έξω απ' την κολυμβήθρα (του Σιλωάμ) κι ένα τίναγμα του κεφαλιού.περήφανα. Οι αμαρτίες ξεγράφτηκαν! Τα εγκλήματα παραγράφηκαν. Οι τραμπούκοι συγχωρέθηκαν.

ΝΑ ακούς, λοιπόν, τον δεξιό να σου μιλάει για «καταστροφή της Ελλάδας απ' τους Παπανδρέου» και να σου σηκώνεται η τρίχα. Πως τα ξερονήσια του εμφυλίου τα' φτιαξε ο «Γέρος» και να σου γυρίζουν τα' άντερα. Πως οι της «Επανάστασης» δεν ευθύνονται για τη Γυάρο και πως τον Γρ. Λαμπράκη «οι κομμουνιστές τον φάγανε».

ΤΕΤΟΙΑ εποχή, τέτοια λόγια. Ο χρόνος έκανε το χρέος του, ο χρόνος θα το δείξει. Ό,τι οφείλεται να μείνει στην ιστορία-κι ο καθένας με την ιστορία του. Και με τα έργα και την υστεροφημία του. Γι αυτά πασκίζει η σύγχρονη δεξιά με το λίφτινγκ στο πρόσωπο και την παρθενορραφή στα σκέλη. Να συμψηφίσει εγκλήματα με πταίσματα και να στριμωχτούν στο ίδιο καζάνι θύτες και θύματα, βασανιστές και βασανιζόμενοι, χουντικοί με δημοκράτες. Δεν θα τους περάσει. Η ιστορία γράφεται απ' τους νικητές, αλλά ισχύει για όλους.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: