ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.10

ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ … ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ !! (ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο "ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ" ...ΠΑΝΤΕΛΗΣ)


Διάβασα στον σημερινό «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ» ότι ο έντιμος και ευσυνείδητος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Οικονόμου είπε απευθυνόμενος στους υπουργούς κ. Παπακωνσταντίνου και Λοβέρδο :
«Δεν θα προκαλέσουμε πολιτική κρίση, θα ψηφίσουμε το Ασφαλιστικό, αλλά διαφωνώ σε όλα» Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι πάνω από την όποια κρίση για το συμφέρον του λαού, συνείδηση και εντιμότητα διαθέτει, τοποθετεί το κόμμα και την βουλευτική καρέκλα του. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι ενώ δεν συμφωνεί με την βάναυση οικονομική κακοποίηση και αφαίμαξη των Ελλήνων, θα «βάλει πλάτη» στην κυβέρνηση για να τις πραγματοποιήσει; Όμως ο κ. Οικονόμου και οι όμοιοί του πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλουδάκι τους πως οι ψηφοφορίες στην Βουλή για το ασφαλιστικό και το εργασιακό θα είναι ονομαστικές. Αμέσως μετά, οι λίστες με τα ονόματα εκείνων που θα ψηφίσουν ΝΑΙ, θα αναρτηθούν σε τοίχους, εφημερίδες, μπλόγκς κλπ, ώστε να γνωρίζουν οι Έλληνες ψηφοφόροι ποιοι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη αλλά και τα συμφέροντά τους, για ένα πουκάμισο αδειανό, για μία εφήμερη βουλευτική καρέκλα.
Τυχόν δικαιολογίες περί μονοδρόμου, πτωχεύσεως και καλών προθέσεων δεν αντέχουν στην βάσανο της κοινής λογικής, της πολιτικής πραγματικότητας αλλά κυρίως της αληθείας. Ο λόγος είναι απλός : οποιαδήποτε χώρα, εφ΄ όσον το θελήσει μπορεί να δανειοδοτηθεί από το Δ.Ν.Τ. και άλλες πηγές, με την προϋπόθεση η κυβέρνησή του να λάβει τα μέτρα που θα της υπαγορεύσουν. Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος. Αλλά όπως λέει ο λαός ο καλός καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. Και μέχρι στιγμής ο καπετάνιος μας φοβερίζει με τον μπαμπούλα που λέγεται Τιτανικός και απέδειξε ότι δεν μπορεί (ἤ δεν θέλει) να οδηγήσει την Ελλάδα σε ήρεμα νερά.
F.I.
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: