ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.10

Στην περιβόητη λίστα του Ζαν Κοέν (cohen) διακρίνουμε ένα και μοναδικό όνομα αριστερού βουλευτή: Κουβέλης Φώτης! τυχαίο; νομίζω;


Μετά από αυτό διαβάζουμε στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:

«Oταν σε χειροκροτεί ο αντίπαλός σου, πρέπει να δεις τι λάθη έχεις κάνει», έγραφε ο Λένιν.
Γ’ αυτό κάθε αριστερός πρέπει να προβληματιστεί για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ του εφοπλιστή Αλαφούζου την δημιουργία τους κόμματος της «Δημοκρατικής Αριστεράς».

(Δεν είναι τυχαίο ότι την εξαγγελία δημιουργίας κόμματος ο Φ. Κουβέλης την έκανε απ’ τον ρ/σ Σκάι. Να θυμηθούμε επίσης ότι ο Αλαφούζος είναι ο μόνος καπιταλιστής που παραδέχτηκε δημόσια ότι λάδωνε πολιτικό κόμμα για να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες του).

Και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το πολιτικό εγχείρημα του Κουβέλη και της παρέας του σήμερα η «Καθημερινή»: «Είναι ασυνήθιστο στα πολιτικά μας δρώμενα, ένα κόμμα της Αριστεράς να προσδιορίζει ως κεντρικό ιδεολογικό πρόταγμα την "υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος" και να μιλάει στην ιδρυτική του διακύρηξη για "επιβεβλημένη μείωση του ελλείμματος και συγκράτηση του χρέους". Υπό αυτήν την έννοια, η πρώτη συγκροτημένη πολιτική παρουσία του κόμματος της "Δημοκρατικής Αριστεράς" υπήρξε μια έκπληξη, που προϊδεάζει για διακριτή παρουσία στο μέλλον», γράφει σε ένα άρθρο της, ενώ στο κύριο σχόλιο της σημειώνει: «είναι θετική η δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού που θα μπορέσει να εκφράσει το μοντέρνο, υγιές και φιλοευρωπαϊκό κομμάτι της Αριστεράς. Η χώρα έχει ανάγκη μιας υπεύθυνης αριστερής αντιπολίτευσης, σαν και αυτή που γνώρισε παλαιότερα».

Συνδυάστε τα παραπάνω με την δημοσκόπηση που κατασκεύασε πρόσφατα για λογαριασμό ΜΜΕ η εταιρεία Alco η οποία δίνει σε ενδεχόμενο εκλογών ποσοστό 5,6% στο κόμμα του Φ. Κουβέλη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. ...

Ότι και να κάνουν όμως τα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα του συστήματος και αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα του Κουβέλη, όσο «ψηλούς» «προστάτες και να έχει, θα καταλήξει όπως τα ανάλογα εγχειρήματα του Αβραμόπουλου και του Μάνου. Εκτός και αν έχει προδιαγράψει να ακολουθήσει ανάλογη πορεία με την πολιτική συλλογικότητα που είχε κατασκευάσει ο Μπίστης για να στεγαστεί στην «μεγάλη αγκαλιά» του ΠΑΣΟΚ."

Τυχαίο και αυτό; ΔΕΝ νομίζω!!!

Στην περιβόητη λίστα του Ζαν Κοέν (cohen) διακρίνουμε ένα και μοναδικό όνομα αριστερού βουλευτή:
"Κουβέλης Φώτης" ! τυχαίο; νομίζω;

Νάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: