ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.10

ΠΡΟΣ "ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΑΛΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ! ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ?


Υποτίθεται πως λεφτά δεν υπάρχουν. Υποτίθεται ότι κάνουμε αιματηρές οικονομίες παντού και αναγκάζονται οι πάντες να σφίξουν το ζωνάρι. Παντού και οι πάντες; Όχι ακριβώς.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έγινε διαγωνισμός για την επέκταση του ΤΡΑΜ στον Πειραιά. Με βάση τις προτάσεις που υποβλήθηκαν προέκυψε και η ακόλουθη σειρά μειοδοσίας, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της Επιτροπής Αξιολόγησης:
1. ΘΕΜΕΛΗ ΑΕ με έκπτωση 39,07%
2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΔΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΕ με έκπτωση 37,01%
3. ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΕ με έκπτωση 34,40%
4. ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ – ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ με έκπτωση 34,15%
5. ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΤΕ με έκπτωση 23%
6. ΕΤΕΘ ΑΕ με έκπτωση 18,32%
7. IMPREGILO SpA – ELTER AE με έκπτωση 10, 16%.
Κατόπιν αυτού η Επιτροπή αξιολόγησης εισηγήθηκε ως προσωρινή μειοδότρια την εταιρεία ΘΕΜΕΛΗ ΑΕ με ποσό προσφοράς 36.889.561,3 ευρώ. Αυτά ανακοινώθηκαν στις 5.5.2009. Ένα χρόνο μετά και αφού ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τα ηνία της κυβέρνησης διαπιστώνοντας πως «λεφτά δεν υπάρχουν» , έρχεται η νέα διοίκηση της ΤΡΑΜ ΑΕ και αποκλείοντας όλες τις εταιρείες πλην (όλως τυχαίως!!!!) της κοινοπραξίας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ – ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ (λέγε με Μπόμπολα) η οποία ως τέταρτος στη σειρά μειοδότης έχει προσφορά κατά 5.000.000 ευρώ (!) ακριβότερη από την προσφορά της πρώτης μειοδότριας εταιρείας. Για να καταλάβουμε ….Το δημόσιο δεν έχει τι να κάνει 5 εκ. ευρώ και τα δίνει στον Μπόμπολα; Δεν έχει συνταξιούχους; Δεν έχει ΑΜΕΑ; Δεν έχει ανάγκες για νέα σχολεία; Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος πολίτης δεν μπορεί παρά να σκεφτεί ότι η διαπλοκή «ζει και βασιλεύει και το κράτος κυριεύει». Αλήθεια, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών τι λέει επί του θέματος;
Λαυρακι

Δεν υπάρχουν σχόλια: