ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.10

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ" ΠΛΑΚΑΣ.


Επειδή οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι κοντά , και όπως όλα δείχνουν αλλά και κατόπιν των μηνυμάτων που έχει πάρει και η Υπο-κράτους , το κυβερνών κόμμα αναμένεται να λάβει την μεγαλοπρεπέστατη πανωλεθρία που του αξίζει καθόσον το ανάλγητο πρόσωπο του νέου ΠΑΣΟΚ είναι πλέον από ορατό και έχει συνειδητοποιηθεί ακόμη και από τον πιο φανατικό μη "αργυρώνητο" οπαδό του , ..η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά ξεδιάντροπα και θεωρώντας τους πολίτες της χώρας ως ηλίθιους τόλμησε για άλλη μια φορά εντελώς δημαγωγικά να διαγγείλει ότι μετά από την φορολογική και αντιασφαλιστική λαίλαπα που θεσμοθέτησε πρόκειται...άκουσον άκουσον..."από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ".....


Μετά την κατάπτυστη δημαγωγία του ίδιου του πρωθυπουργού και των στελεχών του κατά την προεκλογική περίοδο και όχι μόνον....., μετά τις νηπιακά σχεδιασμένες παλινδρομήσεις της κυβέρνησης αλλά και τις απειλές με το “νεροπίστολο” που κατέληξαν επί σκοπού στην παράδοση της χώρας στην ΤΡΟΙΚΑ και στο ΔΝΤ , μετά το προκλητικό ύφος μελλών του συρφετού ότι "δεν φοβούνται τίποτα" (όρα Πεταλωτής) δηλώνοντας έτσι την άμεση απαξία τους προς τον Ελληνικό λαό ,....... μετά την καρατόμηση του ασφαλιστικού συστήματος και της υγείας ... μετά την απαξίωση των θεσμών και την αντισυνταγματική νομοθέτηση ......

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!! ΤΟΛΜΑ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!


ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΚΑΘΑΙΡΕΣΤΕ" ΤΩΡΑ!!!! ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: