ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.10

Όταν η aftodioikisi.gr βαθμολογεί...


Του Nίκου Αναγνώστου

Πολλοί τελευταία και ορθώς μιλούν για την απώλεια το μέτρου στο διαδίκτυο και για την σύγχυση και αλοίωση εννοιών όπως η "ενημέρωση". Για το λόγο αυτό και ειδικά τέτοιες ύποπτες προεκλογικές μέρες, ανέμενα μια πιο σοβαρή στάση από site που έχει βραβευτεί και με βραβείο Μπότση για την συμβολή του στην καλυτέρευση της δημοσιογραφίας και όχι επιπόλαιες μεροληπτικές στάσεις που βγάζουν μάτι. Σκοπός ενός τέτοιου ενημερωτικού portal είναι πιστεύω η ενημέρωση και η στεγνή παροχή της είδησης και όχι η υποκειμενική αξιολόγηση των υποψηφίων. Βάσει ποιών κριτηρίων λοιπόν οι διαχειριστές κρίνουν;

Χαρακτηριστικό σχετιζόμενο παράδειγμα αποτελεί η συχνή και κραυγαλέα αγιοποίηση του κ. Παπατόλια, υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Είναι να απορεί κανείς πώς κρίνεται εξ αποστάσεως το έργο ενός Νομάρχη και πως η κρίση περιορίζεται, όπως ακολούθως:

"Απόστολος Παπατόλιας

ΣΥΝ

– Το πλούσιο έργο του την τελευταία τετραετία ως νομάρχης Μαγνησίας με έμφαση τις νέες τεχνολογίες, την προστασία του περιβάλλοντος, την τουριστική ανάπτυξη, τις υποδομές κλπ

– Το γεγονός ότι είναι ένα νέο πρόσωπο και επιστήμονας με εξαιρετικές σπουδές, που έχει πέραση στον κόσμο

ΠΛΗΝ

- Προέρχεται από το δεύτερο σε μέγεθος νομό της Θεσσαλίας και ως εκ τούτου (με δεδομένο ότι ο αντίπαλός του Κ. Αγοραστός προέρχεται από τη Λάρισα) θα πρέπει να ξεπεράσει την παραδοσιακή «αντιπαλότητα» Λάρισας–Μαγνησίας"

Θα ήταν πιο ευγενές πιστεύω η aftodioikisi.gr να τηρεί τα προσχήματα της ίσης αντιμετώπισης, για να μην δίνει έτσι τροφή για σχόλια πολλών που μιλούν για πληρωμές κάτω από το τραπέζι, από κρυφά κονδύλια του ΕΣΠΑ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσώκλειστοι στο "Μακεδονία Παλλάς" όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί..

Τους δόθηκε εντολή να μην κυκλοφορούν έξω τα βράδια για να μην προκαλούν και για να αποφευχθούν τα ... απρόοπτα!

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Με το λαμόγιο τον Βούζα τι περιμένεις...