ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.9.10

ΒΟΜΒΕΣ ΛΙΑΝΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALTER.....


Ο κ Γ. Λιάνης πριν από λίγο στο δελτίο του ALTER εκτόξευσε στοχευμένες "βόμβες" κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και οχι μόνον.
Η παροιμιώδης ειλικρίνεια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κατέστησε αμήχανους τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών παραθύρων του δελτίου ειδήσεων του ΑLTER.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός αφόπλισε τους πάντες λέγοντας..." βαρέθηκα να έχω τεθεί σε κατ οίκον αυτοπεριορισμό" συμπληρώνοντας " εμείς οι πολιτικοί δεν ήμασταν ταπεινοί και τώρα ο λαός μας ταπεινώνει δεν είναι δυνατόν να μην μπορώ να πάω εγώ και οι άλλοι πολιτικοί ένα θέατρο φοβούμενοι για το πως μπορεί να αντιδράσει και να εκφραστεί στο πρόσωπο μου ο κάθε πολίτης που θα με συναντήσει"..............

Ο Γ ΛΙΑΝΗΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΟΡΑΤΗ...
Εκείνο δε που πραγματικά μπορεί να θεωρηθεί "στάση" του πρώην υπουργού προς την κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η δήλωση καταγγελία του σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να αυξήσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Ο κ Λιάνης είπε χαρακτηριστικά
"Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης θα σημάνει ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ..... με αυτήν την απόφαση η ίδια η κυβέρνηση θα φέρεται σαν να θέλει να αφήσει ΑΝΟΧΎΡΩΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ αφού οι Έλληνες του βορρά θα καταστούν ανίσχυροι να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε μια τέτοια αύξηση όταν κατά μέσον όρο κάθε νοικοκυριό καταναλώνει περί τους τρεις τόνους πετρέλαιο κατά την χειμερινή περίοδο"............... προσθέτοντας........" αν ληφθεί μια τέτοια απόφαση από την κυβέρνηση εγώ δεν θα ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΧΎΡΩΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ......δεν θα αφήσω να δοθεί μια τέτοια ΜΑΧΑΙΡΙΑ στους ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ"

Ερωτώμενος σχετικά από τγην δημοσιογράφο Κάτια Μακρή για το εάν η κυβέρνηση και ο υπουργός οικονομικών έχουν ενημερωθεί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα και τις αντιδράσεις που ανακύπτουν από την κοινωνία για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης ο κύριος ΛΙΑΝΗΣ είπε .... "έχω προσωπικά ενημερώσει αλλά δεν υπάρχει καμία συνεννόηση με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση"

Δεν υπάρχουν σχόλια: