ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.9.10

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ...... ΤΩΡΑ!! ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.....(ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ)


Ούτε μία μέρα άνεργη δεν έμεινε η σύμβουλος του Βούγια Αφροδίτη Αλ Σάλεχ , σήμερα εγκρίθηκε από την κρατική ΕΡΤ εκπομπή για τους λαθρομετανάστες (μια σειρά ντοκυμαντερ) , με παραγωγό την ίδια .
Να θυμίσουμε ότι η τέως σύμβουλος του Βούγια είχε παίξει σε κάποια σήριαλ στην τηλεόραση παλιά. Ευρύτερα όμως γνωστή έγινε για τις γυμνές φωτογραφίες της σε ανδρικό περιοδικό .
Είναι η αξιοκρατία του Γεωργάκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: