ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.10

Μήπως ξεπλύνατε μαύρο χρήμα και δεν το γνωρίζετε; Πρώτα να πάνε μέσα οι πολιτικοί.

Στη φυλακή δι’ ασήμαντον αφορμήν!

(Σχόλιο: Βάλτε πρώτα τους εαυτού σας και τους ομοίους σας στη φυλακή και μετά βεβαίως και όλους εμάς. Πρώτα όμως τους δικούς σας, αυτούς που τα πήραν και αυτούς που τα έφαγαν και όλους όσους πήραν μίζες, διότι όλοι έξω είναι. Δεν ντρέπεστε να βάλλετε μέσα κάποιον για 200 ευρώ; Ενώ αφήνετε έξω λαμόγια με εκατομμύρια; Πότε είχατε τσίπα και θα έχετε και τώρα, εσείς που χωρίς εντροπή βάλατε το χέρι βαθιά στις τσέπες των συνταξιούχων. Πρώτα οι κλέφτες πολιτικοί μέσα και μετά οι άλλοι!).

«Ξεχάσατε» να δηλώσετε στην εφορία τη δεύτερη δουλειά σας; Δεν κόψατε σε κάποιον «ολόκληρη» απόδειξη και σας κάρφωσε; Δηλώσατε πως αγοράσατε σπίτι στην αντικειμενική αξία και δώσατε τα υπόλοιπα «κάτω από το τραπέζι»; Χρωστάτε στο κράτος περισσότερα από 120.000 ευρώ αλλά ο γιος σας αγόρασε βίλα; Αν ναι, τότε αυτός που κτυπήσει πρωί-πρωί το κουδούνι του σπιτιού σας ίσως "δεν είναι ο γαλατάς", αλλά η αστυνομία που θα σας συλλάβει και ενδεχομένως να σας οδηγήσει στη φυλακή, ως ύποπτο για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα "μαύρου χρήματος", ακόμη και για … τρομοκρατία!

Με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και απεστάλη την Τετάρτη σε όλες τις εφορίες και τα ελεγκτικά κέντρα, δίνει εντολή και περιγράφει λεπτομερώς πώς θα ελέγχονται και τι ποινές θα επιβάλλονται στο εξής για όποιον συλλαμβάνεται κατηγορούμενος για ξέπλυμα "μαύρου χρήματος".


Ο ορισμός όμως που δίνει πλέον το υπουργείο Οικονομικών στο αδίκημα και οι ποινές που προβλέπει ο νέος φορολογικός νόμος (τουλάχιστον έξι μήνες και μέχρι δέκα χρόνια κάθειρξη) στέλνουν το σήμα πως θα έλθουν τα πάνω-κάτω σε όσα πολλοί θεωρούσαν ως σήμερα "συνήθη πρακτική".


Στην εγκύκλιο του υπουργού Οικονομικών καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια οι παραβάσεις οι οποίες θα θεωρούνται ύποπτες και θα τις χειρίζεται η Επιτροπή καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Έτσι μπορεί –και εν αγνοία του ίσως- να βρεθεί κάποιος μπλεγμένος σε υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: