ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.10

Τα (πολλά) χαρτοφυλάκια στη ΔΕΘ


Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη

ΜΕ την…μικρή και ευέλικτη Κυβέρνησή του, ο Πρωθυπουργός για τη «βασίλισσα του Βορρά». Εκεί όπου φρεσκάρουν με…ασβέστη τις σβησμένες διαγραμμίσεις στην άσφαλτο. Απ’ το Αεροδρόμιο για την Έκθεση, αφήνοντας στο χάλι της την άλλη κατεύθυνση (προς Περαία). Για ν’ αποθαυμάσει ο Πρωθυπουργός (με την κουστωδία του) τα έργα «μακράς πνοής» στη Β. Ελλάδα. Από’ κει για τη ΔΕΘ, όπου αναπνέει η Ελλάδα, μέχρι να περιέλθει σε κώμα και να ζωντανέψει στην Αθήνα του Νότου, που όλα τα απορροφά, τα μαχαιρώνει και τα αφομοιώνει. Ως τότε, ας βολευτούν οι βορειοελλαδίτες με τις λιχουδιές στο μικρό πανηγυράκι, με του άρπαγες του καπιταλισμού στημένους σε κάθε γωνιά.

ΥΠΟΥΡΓΟΙ παλιοί, «φτασμένοι», ξοπίσω τους «αναδομημένοι» και στην ουρά νεοφώτιστοι. Με τους χαρτοφύλακες και τα χαρτοφυλάκιά τους. Και, βέβαια, με τη σιγουριά πως φυλάσσονται από μιαν Αστυνομία στο πόδι και σε κτήριο-φρούριο του Λιμανιού. Δεν είναι, βλέπεις ο (κάθε) Υπουργός απ’ το ίδιο ύφασμα με τον πολίτη κι αλλιώτικα αποτιμάται η ζωή των «λειτουργών» της πολιτικής. Μας στοιχίζουν κάτι παραπάνω από συντάξεις, προνόμια, μισθούς και φύλαξη, αλλά ο (αφύλαχτος) πολίτης πρέπει να νιώθει…περήφανος.

«ΓΙΑΤΙ ο κόσμος ΔΕΝ χαίρεται και ΔΕΝ χαμογελά, πατέρα;». Γιατί τον φτιάξαν ελλιπή και άδικο οι δυνατοί. Κι αν τέτοιοι είναι οι μακρινοί, αόρατοι κι απρόσιτοι που περιστρέφουν τον πλανήτη κατά τη φορά που γουστάρουν, στον δικό μας μικρόκοσμο, τον δυνατό τον βλέπεις σε κάθε στιγμή και κάθε βήμα. Και, βέβαια, οι σημερινοί κυβερνώντες(;) είναι οι «μη χείρονες». Σε άλλους καιρούς, άλλα παλικάρια που’ χαμε την τιμή να μας «κυβερνούν», θα διερωτώντο γιατί να μην τρώμε παντεσπάνι. Κουβαλάνε αμαρτίες και ενοχές και οι σημερινοί, καλύπτουν Γιάννους και Άκηδες, αλλά «το μη χείρον κλπ.».

ΝΑ συμμαζευτούν «τα παιδιά» και να λιγοστέψουν τα όνειρά τους, φιλτράροντας τις φιλοδοξίες τους μέσα απ’ τα βάσανα του κόσμου. Αν δεν προσαρμόσουν τη ζωή τους μ’ εκείνη και του τελευταίου (έντιμου και ταπεινού) πολίτη και δεν συντονιστούν τα βήματά τους, το χάσμα θα μεγαλώνει και τα…γιαούρτια περιμένουν.

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Εγώ ησύχασα. Ήρθαν οι ΕΨΙΛΟΝ. Σωθήκαμε!