ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.9.10

Η μεγάλη προσπάθεια. ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΕΛΟΣ!!!!


Symmetexo750px

Φτιάχνουμε μια λίστα αφισών για όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν το πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη. Τις προσθέτουμε όλες. Ομάδες πολιτών, σύλλογοι, ομοσπονδίες, ενώσεις εργαζομένων κτλ. Αν υπάρχει κάποια αφίσα που δεν βρήκαμε παρακαλώ στείλτε την. Λίστα με αφίσες δεν βρήκαμε πουθενά στο διαδίκτυο. Τυχαίο? Δεν νομίζω!


afisa180px nopay afisa1 Screenshot_2010-08-27_20h_48m_36s

sintonistis-180 pamet3 29_septemb afissa0310r

Να θυμίσουμε ότι: η εκδήλωση είναι στις 6 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα). Ξεκινά επτά το απόγευμα. Κατεβαίνουμε όλοι μπροστά από τα σπίτια μας με την παρέα μας. Αν θέλουμε συμμετέχουμε και στις εκδηλώσεις που υπάρχουν στο χάρτη.

Από την επιτυχία της προσπάθειας θα κριθεί το μέλλον του GetGreeceBack. Μια τιτάνια προσπάθεια. Μια χούφτα ανθρώπων ενάντια στους πάντες.

Μένει να ευχαριστήσουμε θερμά τους λίγους αλλά δυναμικούς αγωνιστές που ξενύχτησαν για την προσπάθειά μας. Το Δ.Ν.Τ είναι εδώ. Είμαστε υπό κατοχή. Είναι στο χέρι μας αν θα τους ανεχτούμε περισσότερο.

Μπορούμε να κάτσουμε αναπαυτικά στον καναπέ τη Δευτέρα και να δούμε κανένα σήριαλ. Όπως όλες τις ημέρες. Τότε όμως θα είμαστε άξιοι της τύχης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: