ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.9.10

Mega: αξιολύπητοι promoters υποψηφίων!

Τ α μεταξωτά (ροζ) βρακιά, θέλουν και επιδέξια σκέλια!
Με χιλιάδες υποψηφίους να "μάχονται" για ένα λεπτό δημοσιότητας, τα ΜΜ"Ε" έχουν ήδη επιλέξει μια χούφτα α(χ)ρίστων να προωθήσουν.
Πρωί μεσημέρι βράδυ πριν και μετά φαγητό, Πανίκα.

Το Χριστινιώ (άλλο φρούτο, για μα μη πω μαντάμ Σουσού) χθες ξέφυγε. Σε σημείο να γελοιοποιεί τους παρουσιαστές, αναλαμβάνοντας και το ρόλο τους.

Κάποια στιγμή ο Αναγνωστάκης πήγε να... κρατήσει τα προσχήματα, βάζοντας στη συζήτηση το "θέμα" της παραλίας που ο ντόπιος μεγαλοκατασκευαστής (μπαμπάς), μαζί με τον μεγαλοξενοδόχο κ. Μαντωνανάκη ορέγονται, αλλά το ακουστικό του κόντευε να τον κουφάνει όταν παρενέβη ο Μεγάλος, για να το βουλώσει.

Η δε οσία υποψήφια Χριστινιώ Πινόκιου, σύζυγος Αρβανίτη Πάγκαλου (έτσι τον απεκάλεσε η ίδια) , θρασύτατα δήλωσε άγνοια για το θέμα (κλικ) , κάνοντας την πουδραρισμένη μύτη της να ξεπεταχτεί εκτός οθόνης.

Όταν οι κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού αρχίζουν να ενημερώνονται κι από το Ίντερνετ (κλικ), κι πάψουν να επιλέγουν μόνο τις υποψήφιες Νίτσες που κάνουν πασαρέλα στη Τηλεόραση με ροζ μεταξωτά , θα δούμε άσπρη μέρα.


apnea

Δεν υπάρχουν σχόλια: