ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.10

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΝΤΑΥΘΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ......

«Ελάχιστα απέχει το γελοίο από το μεγαλείο» εδήλωσε, στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ALTER (της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου) ο λαμπρός (μόνον λαμπρός; λαμπράκης!) κύριος Πέτρος Ευθυμίου, σχολιάζοντας την εξαγγελία του υποψηφίου Περιφερειάρχου Αττικής συντρόφου Αλ-Αλαβάνου περί της (εν περιπτώσει εκλογής του) απαγορεύσεως εισόδου των Εκπροσώπων του ΔΝΤ εις τα κτήρια της Περιφέρειας Αττικής.

Είναι αδιανόητο να θέλει κανείς να μετατρέψει μια Περιφέρεια σε αυτόνομο Κράτος, είπε αυστηρά ο κύριος Ευθυμίου, ο οποίος συνελήφθη «αδιάβαστος»: άλλα προκύπτουν από τον Καλλικράτη σας κύριε Ευθυμίου μας!

Και οι «απαγορεύσεις» του Αλ-Αλαβάνου είναι απλώς ευτράπελες, ενώ τα «άλλα» θα έχουν οδυνηρές επιπτώσεις (δυστυχώς ουχί εφ’ υμών…).

Ξαναδιαβάστε τι ψηφίσατε, κύριε Ευθυμίου, ξαναδείτε τι ετοιμάζεστε να εφαρμόσετε και θα διαπιστώσετε ότι με τας εμπνεύσεις του Ηγέτου σας (και των παντοίων ανα-πληρωτών του) έχει επέλθει πλήρης ταύτισις μεταξύ γελοίου και μεγαλείου…
οπωπητήρ
Φ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ηταν ο λαμπρακης οχι μονο αυτον τον ευθιμιου αλλα κ παρα πολλους αλλους δεν θα τους ηξερε ουτε ο θυρωρος που ελεγε ο κατσιφαρας α κ ο υποψ περιφερ δυτικης εελλαδας κατσιφαρας λεγετε τον προωθησε ο θειος του βλεπετε α ρε τα τζακια.ειδατε καμια αντιρηση στον ΓΑΠ