ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.9.10

Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!



...ο Τατούλης και ο Μπουτάρης έχουν τις ίδιες ακραίες νεοφιλελεύθερες ιδέες... Τον Τατούλη στηρίζει ο Καρατζαφέρης και η Μπακογιάννη, τον Μπουτάρη στηρίζει ο Κουβέλης... Όλους μαζί τους στηρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου... Νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλφιλελεύθεροι σε αγαστή "οικουμενική" συνεργασία στις υπηρεσίες του ΔΝΤ... Καθάρματα!!!
blog

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουτάρης θέλει να βγεί οπωσδήποτε δήμαρχος και χαιρέτησε την υποστήριξη που του παρείχε η κατοχική κυβέρνηση του πΑΣΟΚ. Σαν δεν ντρέπεται λίγο το λαμόγιο.

antonakis είπε...

Θέλω να δω αν θα υπάρξει υποστήριξη του Μπουτάρη από τον Καρατζαφέρη και τον (πατέρα) Πλεύρη. Άξιος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε σήμερα την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα του Π. Τατούλη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Είναι γνωστό ότι η υποψηφιότητα του Π. Τατούλη επίλεκτου στελέχους της Δεξιάς που διακρίνεται για ακραίες νέο-φιλελεύθερες απόψεις υποστηρίζονταν μέχρι σήμερα μόνο από το ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη.
Από σήμερα θα υποστηρίζεται και από το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου.
Φυσικά δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για την υποστήριξη της Ν. Μπακογιάννη αφού ο Π. Τατούλης ανήκει εδώ και πολλά χρόνια στους ακραιφνείς υποστηρικτές της.
Οι πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες που υποστηρίζουν το μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, ΛΑ.Ο.Σ και Κ. Μητσοτάκης-Ν. Μπακογιάννη), κατανοούν ότι όσο θα αποκαλύπτονται οι καταστροφικές επιπτώσεις του μνημονίου στην Ελληνική Κοινωνία θα χάνουν την ιδεολογικά και πολιτική ηγεμονία. Προετοιμάζονται λοιπόν να συνενωθούν οργανωτικά σχηματίζοντας την καινούργια νέο-δεξιά παράταξη του μνημονίου προκειμένου να διασωθούν εκλογικά.
Η πρώτη δοκιμή γίνεται στην περιφέρεια Πελοποννήσου με την στήριξη του Π. Τατούλη εκλεκτού του ΛΑ.Ο.Σ και του Γ. Καρατζαφέρη. Ο Γιώργος χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη.