ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.9.10

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου προωθεί τρία εναλλακτικά σενάρια ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τα λέει με τον Ολι Ρεν και τον Ζαν-Κλοντ ΤρισέΜήνυμα για πρόσθετα μέτρα το 2011 και 2012 έστειλαν στην Αθήνα οι υπουργοί Οικονομικών της Ε.Ε. (Ecofin), ενώ ο Γ. Παπακωνσταντίνου προωθεί τρία εναλλακτικά σενάρια για την αύξηση του ΦΠΑ ή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Μήνυμα για πρόσθετα μέτρα έστειλαν στην Αθήνα οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τονίζοντας ότι παραμένει ακόμη «αριθμός αναγκαίων προσαρμογών» σε Ασφαλιστικό, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Προϋπολογισμό (έσοδα και δαπάνες). Την ίδια ώρα ο Ελληνας υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε στις Βρυξέλλες ότι θα γίνει ή αύξηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ 11% κατά 1 με 2 μονάδες ή καθορισμός ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ ή εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του κίνησης, με ενίσχυση όσων θίγονται. Το θετικό στοιχείο ήρθε χθες από την Αθήνα, όπου η Εθνική Τράπεζα αυξάνει κατά 2,8 δισ. ευρώ το μετοχικό της κεφάλαιο.

Πλήρες θέμα…

==============

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Να τα ξεχάσεις διότι θα πέσει ξύλο. Κανείς δεν θα αφήσει τα παιδιά του να πεινάνε η να κρυώνουν για να κανεις εσει το καμπόσο στις Βρυξελες. Και τα τρία μέτρα δεν είναι εναντίων κάποιας στοχοποιημενης απο πριν κοινωνικής ομάδας αλλά

ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: