ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.10

Ένας υποψήφιος "μικρός πρωθυπουργός" με αξιώσεις...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Αμφιταλαντεύτηκε σε πρώτο τηλεοπτικό χρόνο πολλάκις για την στρατηγική που θα ακολουθήσει στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Ευτυχώς για εκείνον και για το μέλλον του κόμματός του, άκουσε τα δυο του "παιδιά" (Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη) και άλλαξε ρώτα την τελευταία στιγμή. Από συγκάτοικος της δεξιάς πολυκατοικίας και με τη βούλα, με την απόφαση να κατεβάσει δικούς του υποψήφιους και να μην στηρίξει εκείνους της ΝΔ καθίσταται αυτόματα εν δυνάμει διαρρήκτης της διαφαινόμενης επιτυχίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της προεκλογικής αρχικής επ' αυτού νηνεμίας στη Ρηγίλλης. Χτυπώντας στην καρδιά των φερόμενων κάστρων της ΝΔ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιλέγει ορθά να χρίσει δικούς του υποψήφιους και να διασπείρει ένα άλλο άρωμα και ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στην προεκλογική περίοδο. Θα ήταν σίγουρο λάθος για εκείνον και κόντρα στις επιθυμίες όλων όσων αρέσκονται στην πολιτική ανάλυση τέτοιες περιόδους, να μην προέβαινε σ' αυτήν την κίνηση. Κι αυτό γιατί μια εκλογική αναμέτρηση σε περίοδο οικονομικής κρίσης δύο δεδομένα δημιουργεί: την αύξηση των ποσοστών αποχής και την άνοδο της ακροδεξιάς. Εκ τούτου και με δεδομένο ότι το ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο κόμμα που συχνά πυκνά φλερτάρει με ότι η ακροδεξιά ή ο άκρως συντηρητισμός (στο πολιτικό λεξικό) εκφράζει στη χώρα μας, θα ήταν αυτοκαταστροφικό για εκείνο να χαρίσει αυτή την ευκαιρία στον κ. Σαμαρά και να υπογράψει έτσι την πολιτική αφάνεια και το μέλλον του κόμματος. Έτσι, ο κ. Καρατζαφέρης επανήλθε στην τάξη της ορθής στρατηγικής και επανέφερε τον ξεχασμένο όρο των "ισχυρών μικρών πρωθυπουργών", ανεβάζοντας αυτόματα τον πήχη της επιλογής προσώπων την πιο καίρια στιγμή. Χτύπησε στο momentum της κρίσης, που αποτελεί την ύψιστη στιγμή της πολυπόθητης δημιουργίας εντυπώσεων.

Στην Αττική, όπου η εκλογή του περιφερειάρχη έχει σημαίνουσα ισχύ καθώς θα είναι ο "πρωθυπουργός της μισής Ελλάδος", ο κ. Καρατζαφέρης δεν πρότεινε τον κ. Βορίδη, όπως πολλοί ανέμεναν. Μπορεί ο ευφυής πολιτικός με τον άρτια δομημένο πολιτικό λόγο να έχει αξιοσημείωτη απήχηση σε όλα τα στρώματα, αλλά μια ενδεχόμενη ενίσχυσή του και μετά τα συνεχόμενα φλερτ με την Ντόρα Μπακογιάννη, ανησυχεί τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Για το λόγο αυτό, ο επίλεκτος είναι το πραγματικά δικό του πολιτικό τέκνο. Ο πολιτικός ανήρ που αποτέλεσε το επικοινωνιακό στήριγμα του ΛΑ.Ο.Σ., το τηλεοπτικό πολυόπλο του Καρατζαφέρη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όποιος παρακολουθεί την καθημερινή εκπομπή του στο BLUESKY καταλαβαίνει (όποτε τον πετυχαίνω τον παρακολουθώ και δεν με νοιάζει πια αν με χρεώσεις στους αρρώστους)... "Ο Μπουμπούκος είναι κακό που πηγαίνει στη Μύκονο, ενώ ο Κικίλιας όχι.." είπε ο Άδωνις μεταξύ πολλών άλλων (εισαγωγικών πριν την τηλεπώληση) και κατέδειξε έτσι ότι κατέχει το παιχνίδι καλά. Ξέρει που θα κριθεί η μάχη των εντυπώσεων με τον κ. Κικίλια και άρχισε ήδη το ζέσταμα.

Στον κ. Γεωργιάδη μπορεί να χρεώσεις την κατά καιρούς τηλεοπτική ηχορύπανση που χαλάει τα βράδια σου όταν κουρασμένος και αποβλακωμένος παρακολουθείς talk shows. Δεν μπορείς, όμως, σε καμία περίπτωση να μην σημείωσης την ευφυΐα του και την δεινότητα του στην επικοινωνία. Ξέρει, λοιπόν, ότι σε επίπεδο πολιτικής επιχειρηματολογίας είναι κλάσεις ανώτερος από τον επίλεκτο της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής και απλά προθερμαίνεται για τον στίβο της πιο ανάλαφρης ειδησιογραφίας, όπου αναπόφευκτα οι δύο άντρες θα κονταροχτυπηθούν έντονα.

Μετά από αυτόν τον αγώνα σε δύο επίπεδα (πολιτική επιχειρηματολογία και lifestyle με στόχο την προσέλκυση ψηφοφόρων νεώτερων σε ηλικία), μην εκπλαγείς αν ο Άδωνις τελικά θα είναι αυτός που θα προχωρήσει στον δεύτερο γύρο με το Σγουρό. Μην σαστίσεις αν δεις στο τέλος τον κ. Κικίλια να τον περνούν κι άλλοι πολλοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: