ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.9.10

Συνοπτικά και…αναδρομικά

Γραφει ο Α. Νικολαϊδης

ΕΧΕΙ την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία το ΠΑΣΟΚ, έχει και τους (πολλούς) υπουργούς του ο Γιώργος. Δεν τον αδικεί η Αντιπολίτευση, δεν έκαψε την Αθήνα ο λαός. Παρατηρεί, ακούει, συζητά, κρίνει, επικρίνει και…ανέχεται. Εγκρίνει σιωπηλά ό,τι θα συνιστούσε casus belli σε άλλους καιρούς, για άλλες κυβερνήσεις. Δεν θα «κάψουν» την Αθήνα εξοργισμένοι, δεν θα καταλάβει τα «χειμερινά ανάκτορα» ο επαναστατημένος λαός, ωστόσο, η αναμονή έχει και ημερομηνία λήξης.

ΔΕΝ πρόκειται για λόγια-είναι έργα χειροπιαστά. Οι τιμές στα ράφια που «τρελάθηκαν» και καμιά «καπιταλιστική» δύναμη δεν μπορεί να ελέγξει την τρέλα τους. Για το πετρέλαιο, η απόφαση πάρθηκε αστραπιαία. Δυο-τρεις κουβέντες, μια-δυο ματιές στις αντιδράσεις του κόσμου και να η απόφαση για τον…βοριά που «τ’ αρνάκια παγώνει». Τριγύρισε άγρια η ματιά κι έπεσε στους συνταξιούχους του δημοσίου, στους…οικονομημένους του ΤΕΒΕ και άλλους του…πλούτου, της χλιδής, του κότερου και της πισίνας. Με συνοπτικές διαδικασίες ψηφίστηκαν νόμοι (και) με αναδρομική ισχύ(!). Για την πλατιά μάζα των αδύναμων. Κρατήσεις…ηγεμονικές, επιδόματα κουτσουρεμένα, δώρα (σχεδόν) καταργημένα και το χρήμα στο ταμείο. Συνεισφορά καθολική (αν εξαιρέσουμε τους μεγαλοφοροκλέφτες), νόμιμη («νόμος ο πάντων βασιλεύς») και τα κεφάλια μέσα.

ΜΑΣ τα λέει καλά ο Πρωθυπουργός, αλλά μόνο τα…λέει. Παιχνίδι επικοινωνιακό; Νανούρισμα μη ξυπνήσουμε και τραβηχτούν γιακάδες; Έκανε το καθήκον του ως προς τον ανασχηματισμό, καιρός και για άλλα μέτρα. Επειγόντως και με…αναδρομική ισχύ. Για κλέφτες κάθε λογής, βαθμίδας και ισχύος. Τώρα που κόβει η χαντζάρα του, σήμερα και με την κοινοβουλευτική του δύναμη, πριν έρθει ο κατήφορος.

ΣΑΣ λείπει ο νόμος, κύριοι; Νομοθετείστε. Με την ίδια πρεμούρα που κόψατε μισθούς και συντάξεις. Με τη βιασύνη που επιβάλλουν οι περιστάσεις και η ανάγκη. Χρειάζεται χρόνος; Δεν σας…κατανοούμε. Κόψτε με το μαχαίρι τους χρόνους και τις προθεσμίες. Με νόμους που θα ψηφίσετε «κατεπειγόντως» και «επαναστατικώ δικαίω». Ακούσαμε για «δίκες εξπρές» που δεν τις είδαμε, για λίστες φοροφυγάδων που δεν βγήκαν στο…Ιντερνέτ, για προφυλακίσεις και…επιστροφές χρημάτων. Ο λαός σιωπά και μέσα του βοά: Δώστε τους κλέφτες στο λαό. Με συνοπτικές διαδικασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: