ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.11

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ :ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!

Σε μεσοσταθμική έκτακτη εισφορά που θα φτάνει το 5% στις ιδιωτικές καταθέσεις προσανατολίζεται η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει τα επιπλέον 6 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2012.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Τράπεζας της Ελλάδος (TτΕ) , οι ιδιωτικές καταθέσεις και τα κεφάλαια που βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες στην παρούσα περίοδο ξεπερνούν τα 170 δις. ευρώ.

Η ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ , ΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...αφού αν αποφασιστεί όμως η παραπάνω έκτακτη εισφορά, θα αναδειχθεί μια κρίσιμη μαύρη τρύπα στο ήδη καταπονημένο ελληνικό τραπεζικό σύστημα με ευθύνη της ΤτΕ.
Συγκεκριμένα, ενώ τόσο ο επικεφαλής της ΤτΕ κ. Προβόπουλος όσο και ο προκάτοχος του κ. Παπαδήμος κάνουν μια εκτίμηση για τα ιδιωτικά κεφάλαια στις ελληνικές τράπεζες στην οποία συμπεριλαμβάνουν στα πραγματικά κεφάλαια, τα δομημένα προϊόντα επί αυτών (μόχλευση), φτάνοντας τα έτσι στο επίπεδο των 170 δισ. ευρώ έναντι 240 δισ. ευρώ στο παρελθόν, τα πραγματικά κεφάλαια που βρίσκονται στις τράπεζες από τις καταθέσεις υπολείπονται κατά πολύ των 100 δισ. ευρώ.

Οι ευθύνες λοιπόν της κυβέρνησης αλλά και των Προβόπουλου – Παπαδήμου, σε περίπτωση επιβολής αυτής της έκτακτης εισφοράς υπό την πίεση της τρόικας θα είναι μεγάλες. Για το λόγο αυτό παρατηρείται άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες η έντονη κινητικότητα των δύο τραπεζιτών στο πολιτικό παρασκήνιο. 

(πληροφορίες από newscode.gr )

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!


VENIZELO......RAUS...OYST!!!!!!!!!!!!