ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.14

Βαρουφάκης: Ο πτωχευμένος δε δικαιούται να παίρνει νέα δάνεια, είναι έγκλημα και ανοησία



«Αν το ελληνικό Δημόσιο έχει πλεόνασμα, δηλαδή μπορεί να ζει από τους πόρους που μαζεύει από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, τότε γιατί χρειάζεται τη δόση;». Την αντίφαση αυτή επεσήμανε, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, εξηγώντας πως στην ουσία η Ελλάδα δεν έχει πραγματικό πλεόνασμα, όμως αυτό δε μας το λένε.
Όπως σημείωσε, τον ερχόμενο Μάιο έρχεται ένα «μπουγιουρντί» ομολόγων αξίας 10 δις. ευρώ που θα πρέπει να αποπληρωθούν από την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και σταhedge funds που δε δέχθηκαν να συμμετάσχουν στο PSI του Φεβρουαρίου του 2012, και τα οποία φυσικά η Ελλάδα δεν έχει να πληρώσει.
Ωστόσο, όπως παρατήρησε, το Μνημόνιο 2 υποτίθεται πως θα κάλυπτε το ελληνικό χρέος για τα επόμενα 20 με 30 χρόνια, και άρα, εφόσον μόλις ενάμιση χρόνο μετά δεν επιτυγχάνει το στόχο αυτό, σημαίνει πως έχει εξωκείλει λόγω του κακού σχεδιασμού, που δε συμπεριελάμβανε ένα ορθολογικό κούρεμα χρέους, και αυτός είναι ο λόγος που θα απαιτηθεί και νέο μνημόνιο.
Ο Γ. Βαρουφάκης ανέφερε πως η Ελλάδα χρεοκόπησε το 2010 και κατόπιν πήρε το μεγαλύτερο δάνειο της ιστορίας απλά για να μειώσει το εισόδημά της, κάτι που επιμηκύνει την κρίση, τη σπρώχνει εις το διηνεκές χωρίς να την αποσοβεί, και όταν τελικά η επίσημη πτώχευση επέλθει, αυτή θα είναι πολύ πιο βαθιά. «Ο πτωχευμένος δε δικαιούται να παίρνει νέα δάνεια», τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για «έγκλημα και ανοησία».
Όσο για το τι θα πρότεινε ο ίδιος σε μία μελλοντική κυβέρνηση ως εναλλακτική προσέγγιση, απάντησε πως θα διοργάνωνε μία συνέντευξη Τύπου που θα απευθυνόταν στους Γερμανούς φορολογούμενους, στους οποίους θα έλεγε πως επί τρία χρόνια κοροϊδεύουν Γερμανούς και Έλληνες, δίνοντας δάνεια τα οποία δεν επενδύονται για την ανάκαμψη, αλλά πέφτουν σε μία «μαύρη τρύπα» και δε θα επιστραφούν ποτέ.
Κατόπιν, υπογράμμισε πως θα απέρριπτε την υπογραφή της τραπεζικής ενοποίησης , που όμως σημείωσε είναι ένα εξάμβλωμα που επεκτείνει το κυπριακό μοντέλο διάσωσης τραπεζών, το οποίο περιλαμβάνει κούρεμα καταθέσεων, σε όλη την Ευρώπη, ενώ πρόσθεσε ότι θα ζητούσε να γίνει συζήτηση για την εκ θεμελίων αλλαγή του μνημονίου, που αποδεδειγμένα εξώκειλε, υπενθυμίζοντας πως αν η ΕΚΤ διακόψει σε «αντίποινα» την παροή ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες, θα ξεκινήσει από ην αρχή η κρίση στην Ευρωζώνη, κάτι που πιθανότατα δε θα ρισκάρει κανείς.
RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια: