ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.14

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Οδ Βουδούρης πριν μπει στο "πλυντήριο" του Σύριζα - Στο βίντεο που παραθέτουμε, ακούμε τον Οδυσσέα Βουδούρη, τέλη του 2012, τότε που ήταν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ να ξεσπαθώνει με δριμύτητα εναντίον του Τσίπρα και της ηγεσίας του Σύριζα, καταγγέλλοντας ότι ασκούν ανεύθυνη πολιτική η οποία «βάζει σε κίνδυνο ολόκληρη της χώρα»...

Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στα αυλάκι. Ο πολιτικάντης Βουδούρης, διαπιστώνοντας ότι...
η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται έχει χρεοκοπήσει στην συνείδηση του εκλογικού σώματος και επιδιώκοντας να σώσει το πολιτικό σου σαρκίο, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια στην αγκαλιά του Σύριζα.

 Δεν έχει σημασία που επιμένει ότι καλώς ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και στο παρελθόν στρεφόταν με σκιώδεις χαρακτηρισμούς για το κόμμα της Κουμουνδούρου. Το βασικό είναι ότι σήμερα «αποδεσμεύτηκε από την σοσιαλδημοκρατία με έναν φερέγγυο δημόσιο τρόπο», -όπως ακούσαμε νωρίτερα να μας λέει ο εκπρόσωπος του Σύριζα Πάνος Σκουρλέτης-, οπότε το κόμμα του τον προορίζει για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Μάστα… κάποτε λέγαμε ότι το κοινοβούλιο τους λειτουργεί σαν πλυντήριο των σκανδάλων του αστικού κόσμου. Σήμερα ο Σύριζα σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ για .. μνημονικά καθίκια, όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Πρόοδος…


Δεν υπάρχουν σχόλια: