ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.14

ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ . «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ


draghi9939w--
Κατηγορηματικά αποκλείει την ανανέωση των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι εθνικές Κεντρικές Τράπεζες της ευρωζώνης, ύψους 5,6 δισ. ευρώ, o πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή.
Όπως εξηγεί ένα τέτοιο «rollover» αντίκειται στο άρθρο 123 της Συνθήκης Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης (απαγόρευση της νομισματικής χρηματοδότησης).
Όταν το Eurogroup πρότεινε τη λύση (Φεβρουάριος 2012) δεν είχε ακόμη αξιολογηθεί και εξακριβωθεί έαν αυτή αντίκειται σε συνθήκες της ΕΕ, προσθέτει ο Μάριο Ντράγκι.
Για νέο «χαστούκι» στην κυβέρνηση που εξακολουθεί να θεωρεί την επιλογή αυτή ως λύση για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ.
πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: