ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.14

ΗΠΑ και Γερμανία «προετοιμάζουν» την νέα Ουκρανική «Αραβική Άνοιξη»



Μετάφραση - Σχόλιο Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Το Γερμανικό Ίδρυμα Konrad Adenauer και η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) παρέχουν σημαντική υποστήριξη στα κόμματα της αντιπολίτευσης και προσωπικά στους ηγέτες της ουκρανικής αντιπολίτευσης Vitali Klitschko και Arseniy Yatseniuk αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
Ειδικότερα, το γερμανικό κόμμα CDU αποτελεί τον «επίσημο συνεργάτη» του κόμματος του Vitali Klitschko, καθώς και το Ίδρυμα Konrad Adenauer τον «μέγα» χορηγό του. Επιπλέον, οι «επιτυχίες» της αντιπολίτευσης οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην υποστήριξη και των ΗΠΑ με την ενεργοποίηση μη κερδοσκοπικών οργανισμών, όπως το «Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο» και το «Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο» σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Οι αμερικανικές ΜΚΟ, υπενθυμίζει η γερμανική εφημερίδα προετοιμάζουν και υποστηρίζουν μια νέα «Αραβική Άνοιξη» στην Ουκρανία. Οι Εκπρόσωποι αυτών των οργανώσεων όπως δίδαξαν στους Αιγύπτιους «αδελφούς Μουσουλμάνους» πώς να χρησιμοποιούν τα μέσα για τον αγώνα τους εναντίον του καθεστώτος Μπουμπάρακ, το ίδιο πράττουν και τώρα στους Ουκρανούς.

Πολλοί από τους ειδικά εκπαιδευμένους στις ΗΠΑ έπαιξαν πιθανώς σημαντικό ρόλο στα γεγονότα της «Αραβικής Άνοιξης», ωστόσο, οι εκπρόσωποι της αμερικανικής ΜΚΟ το αρνούνται, καταλήγει το άρθρο.
Τα στελέχη του Κεντροδεξιού κόμματος και το Ίδρυμα Konrad Adenauer, ίσως ενεργούν με τον ίδιο τρόπο. Το CDU παρέχει πιθανόν κάποιου είδους υλικοτεχνική υποστήριξη, υπογραμμίζει το δημοσίευμα.

Επίσης την Τετάρτη η καγκελάριος δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Γερμανίας προτίθεται να υποστηρίξει πλήρως τις «νόμιμες απαιτήσεις της ουκρανικής αντιπολίτευσης». Προφανώς, η Μέρκελ σκοπεύει να αναγκάσει την Ουκρανία να υπογράψει μια συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση καταλήγει η εφημερίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
Ενώ το Βερολίνο γνωρίζει ότι η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ δεν αναμένεται στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, οι Γερμανοί έχουν σημαντικές συμφωνίες με τη Ρωσία στον τομέα της ενέργειας και των επενδύσεων.

Η δημοσίευση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Γερμανία έχει μάλλον έναν περίεργο και δύσκολο ρόλο στο παιχνίδι αυτό, υποστηρίζοντας ανοιχτά την ουκρανική αντιπολίτευση.

Σχόλιο: Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ουκρανού προέδρου, οποιοδήποτε βίαιο σενάριο επίλυσης της κρίσης δεν εξετάζεται, ούτε λόγος μπορεί να γίνει για κήρυξη κατάστασης εκτάκτου ανάγκης.
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε, κατά τον εκπρόσωπο, για το θέμα ότι «έχουμε όλες τις δυνατότητες με βίαιο τρόπο να απελευθερώσουμε τα διοικητικά κτίρια, ακόμη και την Πλατεία της Ανεξαρτησίας, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το πράξω αυτό». Οπότε σίγουρα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: