ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.14

Οι άνθρωποι του Γ. Παπανδρέου προσφέρουν σήμερα τις “υπηρεσίες” τους στον Α. Τσίπρα! Συμπτώσεις;

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Πλησιάζοντας τις ευρωεκλογές και τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση εντάθηκαν οι ζυμώσεις στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τις...
συνεχείς μεταλλάξεις των θέσεων του, ακόμη κι αυτών που ψηφίστηκαν πρόσφατα στο ιδρυτικό του Συνέδριο, δημιουργούν ένα κλίμα που δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για το αντιμνημονιακό μέτωπο κι ειδικότερα την λεγόμενη ανανεωτική αριστερά.
Ένα λάθος μου σε προηγούμενη σημείωσή μου στο “PRESS-GR”, όπου εκ παραδρομής ανέφερα την κα Barbara Spinelli ως σύζυγο του κ. Rutelli,  η σημερινή επίσκεψη του Α. Τσίπρα στην Ιταλία και η καρατόμηση του Καρυπίδη από τους υποψηφίους Περιφερειάρχες  του ΣΥΡΙΖΑ… με προκάλεσαν.
Αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν η σύζυγος ενός συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, στενή φίλη του, αλλά και του υπόδικου Γ. Παπακωνσταντίνου,  να ηγείται μιας ιταλικής κι ευρωπαϊκής καμπάνιας υπέρ της υποψηφιότητας του Α. Τσίπρα για την προεδρία της ΕΕ. Πως μπορεί μια κυρία δημοσιογράφος υπέρμαχος των μνημονιακών πολιτικών να υποστηρίζει ένα ριζοσπαστικό κόμμα της αριστεράς και μάλιστα τον ηγέτη του;
Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραπάνω με τις υποθέσεις Καρυπίδη, αλλά και Βουδούρη;
Μοιάζει με παραμύθι κι ιστορία συνομωσιολογίας…
Λοιπόν, η κυρία Barbara Spinelli, ήταν η σύντροφος του Padoa Schioppa, του συμβούλου του Γ. Παπανδρέου.
Ποιος ήταν ο Padoa Schioppa;
Η περιγραφή από τον αριστερό χωρίς εισαγωγικά Γερουσιαστή Fernando Rossi, στις 23 Αυγούστου 2010: «Είναι εξέχων στέλεχος των πιο ισχυρών μασονικών και σιωνιστικών οργανώσεων, όπως: «Ομάδα των 30» (Gruppo dei 30), το Ινστιτούτο Aspen (Aspen Institute), την Τριμερή Επιτροπή και τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (Commissione Trilaterale e il Club Bilderberg). Μάλιστα η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που αποφάσισε, μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, να βάλει την οικονομική θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στην ίδια τη χώρα-θύμα.
Έχει στενές σχέσεις με τους Rothschild (πασιφανές γεγονός μιας και σ’ όλες οι εθνικές Τράπεζες συμμετέχουν οι Rothschild και δεν θα μπορούσαν να ηγηθούν των τραπεζών πρόσωπα που δεν είναι αρεστά στην οικογένεια των σιωνιστών τραπεζιτών)…
».
Ποιος σύστησε τον Padoa Schioppa για «σύμβουλο» του Γ. Παπανδρέου;
Άραγε τι συμβουλές έδινε στον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου αναφορικά με το ΔΝΤ, την τρόικα, τα CDS, την κρατική ΕΛΛΗΝΙΚΗ τράπεζα Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο; Θα μπορέσουμε κάποτε να μάθουμε;
Το ότι ο Schioppa κι η Spinelli, ο πρώτος που αποβίωσε κι η σύζυγός του είναι εβραίοι το θρήσκευμα, λίγο απασχολεί τον οποιοδήποτε. Το ότι είναι σιωνιστές μας απασχολεί. Ο σιωνισμός, ταυτόσημος με τον ρατσισμό. Οι σιωνιστές ταυτίζουν την εβραϊκή θρησκεία με τον θεό και την «ράτσα», και ταυτίζονται απολύτως με τον ναζισμό.
Άραγε σχετίζεται η καρατόμηση Καρυπίδη με την χυδαία παρέμβαση του σιωνιστικού κινήματος σ’ όλο τον κόσμο στα εσωτερικά ενός ελληνικού πολιτικού κόμματος;
Λέγεται ότι για να γίνει πρωθυπουργός στην Ελλάδα πρέπει να φορέσεις πρώτα κιπά… Κι όλα δείχνουν, εκτός αν υπάρξει τεκμηριωμένη διάψευση, ότι ο Γ. Παπανδρέου φόρεσε κιπά στον Α. Τσίπρα χωρίς καν να επισκεφθεί το Ισραήλ, τον λαό που επέλεξε ο Θεός να κυβερνάει τον πλανήτη.
Κι οι «συμπτώσεις» είναι πολλές για να πρόκειται περί φαντασίας…
Να σημειώσουμε ότι μόνον ο ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου δεν φόρεσε ΠΟΤΕ κιπά -όπως ο γιος του- και μάλιστα δεν αναγνώρισε ΠΟΤΕ το παράνομο ισραηλινό κράτος. Το οποίο αναγνώρισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη κι ο τότε υπουργός των Εξωτερικών Α. Σαμαράς, που τότε επισκέφθηκε το Ισραήλ και φόρεσε κιπά!
Αξίζει να δούμε κάποιες αναρτήσεις εποχής του ελεύθερου διαδικτύου που απλώς πιστοποιούν τον ενεργό ρόλο που έχουν σήμερα οι ευρωπαίοι φίλοι του Α. Τσίπρα.
- Ο ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi, για τον υπουργό Padoa Schioppa και την πρόσληψή του ως συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου!
"Ι bamboccioni"... Γιώργο Παπανδρέου, για να γνωρίζεις, μερικές από τις “λύσεις” που πρότεινε ως υπουργός οικονομίας ο Tommaso Schioppa, ο νέος σου σύμβουλος…
- Περίεργες φήμες διατρέχουν τον αιφνίδιο θάνατο του Tommaso Padoa-Schioppa…
- Αγιογραφία στον Αλέξη Τσίπρα… στην ναυαρχίδα της ιταλικής μνημονιακής “κεντροαριστερής” εφημερίδας “La Repubblica”

Κοινή συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα και της Μπ. Σπινέλλι στο ιταλικό κανάλι La7:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: