ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.14

Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ: "ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ".... VIDEO


Σήμερα στο "Πρωινό ΑΝΤ1" με το Γιώργο Παπαδάκη ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος παραδέχτηκε ότι «έχουμε κάνει το σύνταγμα κουρελόχαρτο».
Απολαύστε τον ! 
Στη χώρα της οποίας το Σύνταγμα έχει καταστεί κουρελόχαρτο ένας από αυτούς που το κουρελιάζουν κάθε μέρα δηλώνει ότι πρέπει να εμφανίζεσαι όταν έχεις κάτι να πεις, αγαπάει την πόλη του, δεν αρνείται την όποια μάχη όσο δύσκολη κι αν είναι και ότι...

θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος Αθήνας. Για το σύνταγμα που έγινε κουρελόχαρτο δεν έχεις κάτι να πεις κύριε βουλευτά; Μόνο διαπιστώσεις κάνεις; Ποιoί και πότε το έκαναν κουρελόχαρτο; 
 
info by Γρεκι


ΣΣ ΛΗΜΕΡΙ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ... ΕΝΑ ΑΙΣΧΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: