ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.14

“Πηδούν από το καράβι” ένας -ένας οι συνεργάτες του Στουρνάρα!

refenes Παραιτήθηκε ο φορολογικός σύμβουλος του Στουρνάρα, Απόστολος Ρεφενές, ο οποίος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως γράφει σήμερα η Δημοκρατία.

Είναι ο άνθρωπος που έφερε το φόρο υπεραξίας στις χρηματιστηριακές συναλλαγές και οδηγούσε ακόμα και τους μικροεπενδυτές να βγάλουν μπλοκάκι και να θεωρούνται ελεύθεροι επαγγελματίες ακόμα και με τρεις συναλλαγές ανα εξάμηνο.

Με τον εν λόγω φόρο, όπως τον ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή, δημιούργησε εντάσεις ανάμεσα στο Υπουργείο και σε όλους σχεδόν τους φορείς που έχουν να κάνουν με το χρηματιστήριο και τις χρηματιστηριακές εταιρίες. Μάλιστα, προ ολίγων μηνών είχε γίνει θέμα μια επιστολή που είχαν στείλει οι φορείς με τα παράπονά τους για τον φόρο υπεραξίας κατευθείαν στον Στουρνάρα, παρακάμπτοντας τον κ. Ρεφενέ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) έχει συμμετάσχει στην κατάρτιση νόμων για τη φορολογία εισοδήματος. Ο ίδιος πάντως, επισήμως, υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε γιατί η θητεία του λήγει τον Μάρτιο.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος, όπως μας λένε στο Ολυμπία, γιατί έφυγε και ο κ. Ευάγγελος Χασάπουγλου, επικεφαλής του Κέντρου Ελέγχου Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου. Στην ουσία είναι ο άνθρωπος που ελέγχει τις offshore εταιρίες και τα μεγάλα εμβάσματα, έλεγχοι που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει ιδιαίτερα έσοδα στο κράτος. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι ο Χασάπογλου έχει κάνει αίτηση συνταξιοδότησης.

 

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: