ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.14

Ο Βαγγέλης δε λέει ποτέ όχι σε ένα καλό νέο φόρο

D967CC0A9F3F5E4FA7CC77F9897DCC27.jpg
Ευρωκοινοβούλιο: Υπέρ του φόρου Τόμπιν τάχθηκε ο Ευ. Βενιζέλος

Στη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρέμβαση για μια «ταχεία έγκριση ενός φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών σε ευρεία βάση» έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος. Το μέτρο αυτό, που προτείνεται στη συνέχεια του ψηφίσματος που είχε εγκρίνει τη συναφή έκθεση της Άννυς Ποδηματά (ΠΑΣΟΚ), αποτελεί ένα εργαλείο «άντλησης της υπεραξίας από τη χρηματοοικονομική σφαίρα και μεταφοράς της σε ένα μηχανισμό αναδιανομής», όπως παρατήρησε σχετικά ο κ. Ευ. Βενιζέλος.
Εξάλλου, σημείωσε ότι «το θέμα έχει προσκρούσει σε θεσμικές δυσκολίες, μετά από την προσφυγή του Ηνωμένου Βασιλείου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την ακύρωση της διαδικασίας της ενισχυμένης συνεργασίας των έντεκα κρατών-μελών». Ωστόσο, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, πως «αν αντιδρούμε στην Ε.Ε. της λιτότητας και της ανεργίας, πρέπει να μπορούμε να χρηματοδοτούμε την ελπίδα. Κι επειδή οι ίδιοι πόροι δεν επαρκούν, πρέπει να προωθηθούν νέες ιδέες και νέα εργαλεία».
Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου παρατήρησε επίσης, πως όσοι αντιδρούν στη θέσπιση του μέτρου «στην πραγματικότητα είναι αυτοί που αντιδρούν στην ύπαρξη οιουδήποτε φόρου. Το θέμα που προκύπτει όμως εν προκειμένω είναι, ότι η χρηματοοικονομική σφαίρα έχει αποκολληθεί από το στοιχείο της κυριαρχίας και το διακύβευμα είναι, αν θα παραμείνει εκτός κάθε θεσμικού ελέγχου».
Η Άννυ Ποδηματά… Η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κ. Άννυ Ποδηματά, από την πλευρά της είπε ότι για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι θέμα αδιαπραγμάτευτο το ευρύ πεδίο εφαρμογής του Φόρου Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών (ΦΧΣ) με φορολόγηση όλων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, , ενώ, ζήτησε «να μην απογοητεύσουμε τους ευρωπαίους πολίτες καθυστερώντας ή αποδυναμώνοντας τον ΦΧΣ».
http://arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: