ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.14

Λεκτική επίθεση των πολιτών της Κεφαλονιάς στον Δένδια! (βίντεο)


dendias_lixouri1_531_355 “Θερμής” υποδοχής έτυχε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει εξαγριωμένους σεισμόπληκτους πολίτες την ώρα που περνούσε από τον κεντρικό πεζόδρομο του Ληξουρίου. 

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την πολιτεία, μετά τους ισχυρούς σεισμούς που έπληξαν το νησί και τις ζημιές που πρέπει να αποκαταστήσουν στις περιουσίες τους.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες, καθώς ο υπουργός έφτασε να δει τους σεισμόπληκτους με πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών για ασφάλεια.
“Δίνετε 4 εκατ. να πιάσετε τον Ξηρό κι εμείς δε μπορούμε να μπούμε σπίτια μας”, είπαν χαρακτηριστικά στον υπουργό οι πολίτες.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: