ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.14

Ο Φιλιππίδης φωτογραφίζει Σαμαρά


 Φιλιππίδης: Θέλουν να χτυπήσουν Καραμανλή μέσα από εμένα


Φιλιππίδης: Θέλουν να χτυπήσουν Καραμανλή μέσα από εμένα

Φωτογραφίζει τον Αντώνη Σαμαρά ως ενορχηστρωτή της πολιτικής δίωξής του.
 Ανεβαίνουν οι τόνοι στην υπόθεση του Άγγελου Φιλιππίδη, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό δημοσίευμα του sofokleousin.gr, καθώς σύμφωνα τα όσα επικαλέστηκε ενώπιον του τουρκικού δικαστηρίου η δίωξή του είναι πολιτική και απώτερο στόχο έχει τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Τα στοιχεία αυτά, που ήταν από χθες γνωστά στην Ελληνική κυβέρνηση και δικαιοσύνη είχαν προκαλέσει ρίγη, εγείροντας πλέον φόβους για «φιάσκο» το οποίο θα έχει τεράστιες πολιτικές συνέπειες, ενώ θα πληγεί και το κύρος της Δικαιοσύνης.
Η τοποθέτηση του Άγγελου Φιλιππίδη αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά και του στενού του περιβάλλοντος, αποδίδοντας κίνητρα πολιτικής εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή. Αν σε όλα αυτά συνυπολογιστούν σενάρια επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού στην ενεργό πολιτική κάτω από συνθήκες έκτακτης ανάγκης, τότε εξυφαίνεται σενάριο πολιτικού θρίλερ.
Στην κυβέρνηση απεύχονταν εξ αρχής αυτό το σενάριο, με τον βασικό κατηγορούμενο των υποθέσεων του ΤΤ να παραμένει ελεύθερος σε ξένο έδαφος, με δυνατότητα πρόσβασης στα εγχώρια και διεθνή media. 
Η Τουρκία, όπως αποκάλυψαν χθες στο Sofokleousin.gr υψηλόβαθμες διπλωματικές πηγές και επιβεβαίωσε σήμερα με δηλώσεις του ο Θόδωρος Πάγκαλος, ζητά ανταλλάγματα για την σύλληψη και έκδοση Φιλιππίδη και όσο αυτά δεν παραχωρούνται από τις ελληνικές πλευρές, τότε είναι διατεθειμένη να επιτρέψει στον Άγγελο Φιλιππίδη να παίξειτο παιχνίδι του.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης αποδεικνύεται σκληρός παίχτης, ενώ όντας πλέον ελεύθερος και σε ξένο έδαφος μετατρέπεται σε «εφιάλτη» για το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Το ενδεχόμενο να αποδειχθεί φιάσκο ή ακόμα χειρότερα να γυρίσει μπούμερανγκ η υπόθεση κάθαρσης του ΤΤ και του τραπεζικού συστήματος προκαλεί ανησυχία και έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση.
Για το ζήτημα ενημερώνεται ο Αντώνης Σαμαράς διαρκώς, ενώ πλέον οι χειρισμοί περνούν στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Βαγγέλη Βενιζέλο οι οποίοι έχουν ήδη καταστρώσει σχέδιο διπλωματικών επαφών με τους Τούρκους σε υψηλό επίπεδο.
Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έχει δώσει εξουσιοδότηση να παρασχεθούν ανταλλάγματα για τον άμεσο επαναπατρισμό του Άγγελου Φιλιππίδη.
«Θέλουν εμένα για να φτάσουν στον Κώστα Καραμανλή. Ημουν φίλος του» φέρεται να είπε ο Αγγελος Φιλιππίδης στο δικαστήριο αναφερόμενος στον πρώην Πρωθυπουργό. 
Παράλληλα και οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι η δίωξη του πελάτη τους έχει πολιτικό υπόβαθρο με τελικό στόχο τον Καραμανλή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δικαστήριο στήριξε την απόφασή του για να αφήσει ελεύθερο τον Αγγελο Φιλιππίδη στο γεγονός ότι εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης χωρίς να έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη.
Το γεγονός αυτό αντικρούεται ως ανακριβές από τις ελληνικές Αρχές καθώς σύμφωνα με το ελληνικό Ποινικό Δίκαιο απαραίτητη προϋπόθεση για να συλληφθεί κάποιος είναι η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.
Ο Αγγελος Φιλιππίδης είχε συλληφθεί στις αρχές Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: