ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.14

Εκλογικό «λίφτινγκ» Στουρνάρα στην οικονομία

 Εκλογικό «λίφτινγκ» Στουρνάρα στην οικονομία
Πήγε καλά η εκστρατεία του «λίφτινγκ» στην οικονομία που επιχείρησε ο Γιάννης. Στουρνάρας με το ταξίδι και την σχετική εκδήλωση στην Φραγκφούρτη που – σύμφωνα με τις διαρροές του υπουργού – ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους Γερμανούς επιχειρηματίες. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Σαμαρά, ο υπουργός μίλησε για «την Ελλάδα που αλλάζει πρόσωπο, ξεπερνά τα δύσκολα και επιστρέφει στην ανάπτυξη».
Εκλογές πλησιάζουν, ο κυβερνητικός συνασπισμός αντιμετωπίζει δυσκολίες καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να επελαύνει και ένα λίφτινγκ είναι απαραίτητο για να υπάρχει τουλάχιστον η έξωθεν καλή μαρτυρία, γιατί στο εσωτερικό τίποτε καλό δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Επιμήκυνση του χρέους στα 50 έτη, μείωση επιτοκίου και νέο δάνειο 15-20 δισ. ευρώ είναι η ωμή πραγματικότητα, όσο για το χρηματοδοτικό κενό της διετίας 2014-5 ακόμη αναζητείται λύση.
Με τις αποκρατικοποιήσεις να έχουν βαλτώσει, τις μεταρρυθμίσεις να σέρνονται και τον λαό στους δρόμους (αγρότες, δάσκαλοι – καθηγητές, νοσηλευτές – γιατροί, ΕΟΠΠΥ κλπ) είναι δύσκολο να κάνεις το μαύρο άσπρο και να παρουσιάσεις την μιζέρια ως άνθηση, τη φτώχεια ως πλούτο, την ανεργία ως παροδικό φαινόμενο.
Αυτά βλέπει και η τρόϊκα που καθυστερεί να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως ο Στουρνάρας επιμένει σε παρωχημένα road shows μήπως και πειστούν οι δανειστές να μας …ελεήσουν. Πέρα όμως από τις θριαμβολογίες Σαμαρά για την οικονομία, στο λίφτιγκ που επιχειρεί ο Στουρνάρας κρύβεται η αγωνία μπας και πουληθεί-σωθεί κάποια τράπεζα (η Eurobank είναι η πρώτη διαθέσιμη αλλά και όλες οι υπόλοιπες) και για λόγους συμφέροντος συμφωνήσουν σε θετική αξιολόγηση οι σκληροί εταίροι – «σωτήρες» μας…

Είπαμε οι εκλογές πλησιάζουν και μόνο με τον Αδωνι (που λέει ότι αυτός απολύει και όχι η τρόϊκα) δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα προκύψει από τις κάλπες. 

Β.Νιάκας

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: